Vizio VTAB1008

Anul 2011 este cu siguranță anul tabletelor PC și mai toți producătorii de electronice au una. Majoritatea dintre aceștia sunt cunoscuți pentru laptopurile lor de succes. Printre acești producători se află și Vizio care nu fabrică laptopuri ci televizoare ieftine și performante. Iar tableta lor se numește simplu Vizio 8 Wi-Fi sau Vizio VTAB1008. Tableta Vizio VTAB1008 este disponibilă la precomandă în unele țări la un preț de circa 399 de dolari. Noi probabil că nu o vom vedea deoarece magazinele online nu prea achiziționează toate tablete ce apar ci doar pe cele mai cunoscute și mai bune.

Nu pot să spun că acesta nu este o tabletă reușită, ci dimpotrivă este una destul de bună. În primul rând, avem de-a face cu un producător cu experiență dar care nu este cunoscut încă în România, configurația raportată la preț este decentă, iar pentru faptul că Amazon va comercializa acest tablet PC Vizio VTAB1008 cu siguranță va fi o tabletă bună și acest magazin va garanta pentru calitatea ei.

Poze

Spatele
Interfața

Câteva specificații tehnice

Vizio 8 are un ecran cu aspect 4 pe 3, deci ideal pentru cei pasionați de navigare web, dar acest aspect are și un dezavantaj și anume acela că nu este ideală pentru vizionarea de filme sau pentru jocuri (tabletele cu ecrane 16 pe 9 sunt alternative mai bune). Acest display are o rezoluție de 1024 cu 768 pixeli. Vizio 8 vine cu un procesor de 1 GHz de tip Scorpion și sistem de operare Android v2.3 Gingerbread. După cum vedeți în poze are o variantă de Gingerbread cu interfață customizată, adică seamănă mult cu Honeycomb (sunt folosite nuanțe de albastru închis dar și alte modificări). La capitolul comunicații, tableta Vizio VTAB1008 are Wi-Fi și bluetooth. Memoria internă este de 4 giga din care 2 giga este este disponibilă (2 giga pentru sistem de operare).

Pe partea de multimedia și porturi, tableta Vizio VTAB1008 sau Vizio 8 are cititor de carduri, difuzoare stereo, două camere foto de 5 MP fiecare, ieșire HDMI

Concluzie

Tableta Vizio 8 ar putea fi cea mai ieftină tabletă de 8 inci cu v2.3 Gingerbread de pe piața tabletelor din România, dacă ar fi disponibilă. Pe mine nu prea mă pasionează tabletele de dimensiuni mari (8, 9 sau 10 inci) sau cu aspect 4 pe 3. Eu prefer cele de maxim 7 inci cu aspect wide.

Te-ar mai putea interesa