Vision Touch VTTV A3201, televizor de 32 inci

Televizorul Vision Touch VTTV A3201 e unul dintre cele mai bune modele de pe piață în acest preț și oferă o diagonală generoasă – 32 inci. Brandurile mai populare oferă televizoare mult mai scumpe pentru că sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, dar poate că nu aveți nevoie de ele dacă-l folosiți doar pentru vizionare de programe. Dacă vi se pare cam mare pentru dormitor, acest brand oferă și soluții mai compacte și la fel de atractive.

Designul e destul de plăcut și se vede destul de bine din poza de jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de un model fără funcții Smart, motiv pentru care e atractiv care preț. Televizoarele Smart sunt mult mai scumpe, dar există varianta folosirii unui media player Smart care se conectează cu un HDMI la televizor (cablul nu e inclus).

Mulți ar spune că difuzoarele de 8W nu ar fi de ajuns, dar depinde și cât de tare sunteți obișnuiți să dați sau cât de mare e camera. Caracteristicile de imagine pentru acest buget sunt bune: timp de răspuns mic, contrast dinamic decent, unghiuri de vizibilitate largi și luminozitate mare.

Păreri pro și contra

Imaginea e una de calitate pentru că unghiurile de vizionare sunt generoase și rezoluția e HD (tunerul TV recepționează posturi HD). Conectivitatea e excelentă la acesta pentru că sunt prezenți conectori decenți și poate că HDMI-ul sunt prea multe. Nu cred că aveți nevoie de prea multe intrări video că doar nu veți conecta chiar atât de multe la acesta. Nu prezintă un player multimedia ca altele dar și așa suportul media nu ar fi fost chiar atât de bun în acest preț, mai simplu e să folosiți televizor ca un monitor (conectați PC-ul).

Vision Touch VTTV A3201 costă destul de puțin și oferă destul de multe în acest buget. Cu alte cuvinte, raportul dotări/preț e foarte bun pentru acesta dar e loc de mai bine pe partea de sunet. Un televizor mare îl veți pune într-o cameră pe măsură, de aceea și sunetul trebuie să fie generos.

Te-ar mai putea interesa