Vision Touch VTTV A2401, televizor de 60cm

Vision Touch VTTV A2401 e un televizor de 60 centimetri (aproximație din 24 inci) care are rezoluție HD și tuner digital dublu (DVB C/T). Configurația (specificațiile) e una de bază, iar din această cauză costul de achiziție este unul foarte mic.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine cu tehnologie de generație nouă. Dacă nu cunoașteți brandul Vision Touch atunci trebuie știut că e unul românesc, mai exact e vorba despre aparatură făcută de Vestel și vândută sub acest brand.


Avantaje

Televizorul Vision Touch VTTV A2401 e unul cu o diagonală de 24 inci și cu un ecran suficient de bun pentru filme și posturi TV la calitate HD. Acest ultim lucru e datorat tunerului digital dublu. Unghiurile de vizualizare ale panelului sunt 178 grade așa încât imaginea să fie cât mai clară posibil.
Pentru conectarea diferitelor dispozitive acest televizor are port USB, D-Sub și HDMI.
Consumul energetic e unul minimal, mai exact e vorba despre 36W. Acest consum e unul așa de mic deoarece ecranul e unul cu tehnologie LED.

Dezavantaje

Are doar un USB și doar un HDMI. Ar fi fost utile mai multe porturi pentru conectarea mai multor dispozitive.
Nu e smart, dar poate fi transformat prin conectarea unui player smart sau a unui Chromecast. Astfel, un așa aparat îi furnizează softul smart precum și porturile de rețea (că e vorba de wireless sau LAN).

Concluzie

Astfel de televizoare sunt pentru cei cu un buget redus, dar care vor ceva de calitate. TV-ul acesta poate fi utilizat într-o cameră mică precum ar fi bucătăria.
După cum am zis, aparatul e făcut de firma Vestel care e cunoscută pentru faptul că face televizoare pentru branduri precum Finlux, Star-Light și altele. Sunt niște produse foarte bune pentru cei care nu sunt dispuși să dea o avere pe diferite televizoare de brand (Sony, Samsung etc).
În cazul în care vreți un model similar cu o diagonală mai mare sau mai mică atunci găsiți aici câteva alternative.

Lasă un comentariu