Vision Touch VTTV A2401, televizor de 60cm

Vision Touch VTTV A2401 e un televizor de 60 centimetri (aproximație din 24 inci) care are rezoluție HD și tuner digital dublu (DVB C/T). Configurația (specificațiile) e una de bază, iar din această cauză costul de achiziție este unul foarte mic.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și care vine cu tehnologie de generație nouă. Dacă nu cunoașteți brandul Vision Touch atunci trebuie știut că e unul românesc, mai exact e vorba despre aparatură făcută de Vestel și vândută sub acest brand.


Avantaje

Televizorul Vision Touch VTTV A2401 e unul cu o diagonală de 24 inci și cu un ecran suficient de bun pentru filme și posturi TV la calitate HD. Acest ultim lucru e datorat tunerului digital dublu. Unghiurile de vizualizare ale panelului sunt 178 grade așa încât imaginea să fie cât mai clară posibil.
Pentru conectarea diferitelor dispozitive acest televizor are port USB, D-Sub și HDMI.
Consumul energetic e unul minimal, mai exact e vorba despre 36W. Acest consum e unul așa de mic deoarece ecranul e unul cu tehnologie LED.

Dezavantaje

Are doar un USB și doar un HDMI. Ar fi fost utile mai multe porturi pentru conectarea mai multor dispozitive.
Nu e smart, dar poate fi transformat prin conectarea unui player smart sau a unui Chromecast. Astfel, un așa aparat îi furnizează softul smart precum și porturile de rețea (că e vorba de wireless sau LAN).

Concluzie

Astfel de televizoare sunt pentru cei cu un buget redus, dar care vor ceva de calitate. TV-ul acesta poate fi utilizat într-o cameră mică precum ar fi bucătăria.
După cum am zis, aparatul e făcut de firma Vestel care e cunoscută pentru faptul că face televizoare pentru branduri precum Finlux, Star-Light și altele. Sunt niște produse foarte bune pentru cei care nu sunt dispuși să dea o avere pe diferite televizoare de brand (Sony, Samsung etc).
În cazul în care vreți un model similar cu o diagonală mai mare sau mai mică atunci găsiți aici câteva alternative.

Te-ar mai putea interesa