Vision Touch VTTV A2201, televizor cu imagine de calitate

Televizorul LED Vision Touch VTTV A2201 nu e foarte popular deoarece sunt puține magazine care-l comercializează. Chiar dacă nu e accesibil, veți vedea că poate rula conținut de calitate și conținutul HD e cea mai bună alegere în această situație. Poate fi conectat la un PC ca un monitor deoarece are port HDMI dar și intrare PC. Eu prefer să folosesc cablul HDMI (audio/video) pentru că difuzoarele televizorului sunt de ajuns pentru vizionarea de emisiuni sau filme.

Raportul preț/calitate e foarte bun în acest caz deoarece discutăm de un model recent lansat de un brand nu foarte popular. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Diagonala acestui TV e menționată în nume – 22 inci, iar aceasta presupune că e de 56 cm. Sistemul audio al acestui televizor e unul satisfăcător deoarece are o ieșire de 6W și nu veți găsi una mai bună pentru acest segment. Bineînțeles, un televizor mai mare are caracteristici mai bune, dar pot fi excepții și cred că le-ați și văzut.

Vi se oferă un ecran HD cu unghiuri de vizibilitate de 178 grade, adică imaginea e clară oriunde v-ați afla în cameră. Îl puteți pune în centrul camerei pentru că arată bine și cred că-l veți pune într-un dormitor. Nu trebuie să alegeți un televizor 4K pentru sufragerie deoarece conținutul corespunzător e puțin și cred că o diagonală de 80-100 cm ar fi perfectă, totuși cu un Smart TV e ceva mai simplu (sunt prezente aplicații și servicii decente).

Păreri pro și contra

Televizorul din imaginea de sus are conectivitate foarte bună, dar și restul dotărilor sunt de apreciat. Nu e nevoie să fie oferit de un brand foarte cunoscut. Funcționalitatea playerului multimedia diferă de la un televizor la altul și de aceea unii dintre voi veți opta pentru un media player sau PC/laptop (e mult mai simplu). Există și stickuri USB cu soft smart preinstalat care poate v-ar plăcea.

Vision Touch VTTV A2201 arată destul de bine pe o comodă și e destul de mic pentru a nu-l mai pune pe perete. Oricum, puteți lua un suport compatibil universal (e menționat intervalul de mărimi).

Te-ar mai putea interesa