Vision Touch AND32, cel mai ieftin televizor cu Android

Televizorul Smart Vision Touch AND32 e cel mai ieftin model cu Android (Aptoide TV). Bineînțeles, nu e la fel ca Androidul de pe telefon, ci e unul adaptat cerințelor și e la versiunea 4.4. Veți găsi destul de multe programe preinstalate, dar puteți alege și altele din magazinul online. Sunt foarte puține branduri care aleg acest software Smart, dar e foarte important să aveți o interfață ușor de folosit. Nu prea mai sunt televizoare Smart cu software banal, pentru că cerințele utilizatorilor sunt tot mai mari.

Din poza de jos se vede foarte bine interfața sistemului de operare, dar am pus și o demonstrație cu acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Reprezintă o alternativă destul de ieftină la noile televizoare Smart și mi-aș dori ca brandurile mai cunoscute să ofere și variante mai de buget. Are un tuner TV decent pentru un abonament cu porturi HD, dar conținutul de calitate poate fi rulat de pe web sau cu ajutorul playerului său.

Chiar dacă nu aveți un monitor bun pentru PC, acesta îi poate ține locul dar nu vă recomand să stați prea aproape de el deoarece e mare. Unii aleg să-l monteze pe perete cu un suport compatibil pentru a face mai mult loc pe masă sau poate îl vreți la un anumit nivel pentru vizionare. Când timp nu-l folosiți conectat la PC ori laptop, ar fi util un stick de memorie USB.

Păreri pro și contra

Playerul multimedia e foarte bun la acesta că doar discutăm de un televizor Smart și poate rula mai orice format media cunoscut, dar puteți accesa și servicii web cu conținut media. Conectivitatea e mai mult decât satisfăcătoare și pe un port USB se poate conecta o tastatură pentru a naviga mai ușor, dar alte televizoare suportă și tastaturi wireless.

Vision Touch AND32 oferă un sunet clar și puternic că doar difuzoarele sunt de 16W, motiv pentru care puteți să-l puneți chiar și în sufragerie. Chiar dacă nu e un TV Full HD, conținutul HD e redat mult mai ușor chiar și prin WiFi.

Te-ar mai putea interesa