Vision Chef VCRF-180V, congelator cu 6 compartimente

Congelatorul Vision Chef VCRF-180V poate fi folosit pentru momentele în care nu mai aveți loc pentru anumite alimente în congelatorul combinei sau frigiderului. Nu e chiar cel mai mare model de pe piață, dar nici nu văd de ce ați da mulți bani pe un aparat frigorific și nu apucați să-l umpleți. Totuși, cei cu o familie numeroasă au nevoie de un astfel de aparat pentru că nu puteți merge zilnic la cumpărături și probabil vi s-a întâmplat de multe ori să rămâneți fără anumite ingrediente (carne, mazăre, morcovi etc). Bineînțeles, alimentele proaspete sunt mult mai sănătoase dar și cele conservate corespunzător sunt bune.

Nu vă recomand o ladă frigorifică dacă nu dispuneți de suficient spațiu pentru instalare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cred că motivul principal pentru care alegeți acest model ar fi raportul volum/preț. Nu sunt multe branduri care oferă un raport atât de bun, de aceea nu văd de ce nu ați alege acest model. Chiar și consumul e foarte mic, adică are o clasă de eficiență bună – A+.

Designul e simplu ca la multe alte modele, adică e simplu pe culoarea albă cu mâner vertical. Vi se oferă posibilitatea schimbării poziției de deschidere a ușilor (ușă reversibilă).

Panoul de control e prezent la interior și poate fi accesat ușor pentru că e pe marginea superioară. Veți vedea când e folosită funcția de super-congelare, avertizare pentru ușă deschisă și la cât e setată temperatura interioară. Pe lângă acele 6 compartimente de la interior, veți primi și o tavă pentru gheață ca accesoriu. Oricum, aceasta putea fi achiziționată ulterior la un preț nesemnificativ dacă nu era inclusă.

Păreri pro și contra

E un aparat care poate fi destul de util, ocupă puțin spațiu datorită designului vertical, consumă puțină energie și e silențios. Costă destul de puțin pentru ce oferă concurența și chiar merită să-l încercați.

Nu veți găsi prea multe poze cu acest Vision Chef VCRF-180V deoarece e un model recent lansat și nu a fost prezent prea mult timp pe piața electrocasnicelor. Dacă nu vă convine această variantă, puteți alege un model Star-Light sau unul de la același brand.

Te-ar mai putea interesa