Vision Chef VCHT-60550WH, hotă telescopică albă

Hota telescopică Vision Chef VCHT-60550WH e un model care se instalează diferit față de un model clasic, adică trebuie incorporat în corpul suspendat. În acest buget sunt destul de puține modele cu capacitate de absorbție atât de mare. Bineînțeles, o astfel de capacitate de absorbție putea fi prezentă doar pe un model cu 2 motoare. Nu e nevoie ca hota să fie mai mare decât cea actuală, doar performanțele trebuie să fie mai ridicate, iar aceasta e perfectă pentru bucătăriile mari (de peste 15 mp).

Hota poate fi folosită să aerisiți tot mirosul și aburul din cameră, iar partea care se extinde ajută să absoarbă mai bine aburul și mirosul în timp ce fierbeți sau gătiți ceva. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lampa din spate iluminează destul de bine plita și ce se află în jur. Chiar dacă multe hote au lămpi cu halogen, acestea pot fi înlocuite cu unele de tip LED. Diferența e vizibilă dar și consumul e mai mic. Char dacă e foarte performantă, lățimea sa e de 60 cm, înălțimea e de 18 cm iar adâncimea e de 34 cm. Puterea maximă e de 550 mc/h, dar aceasta poate fi ajustată cu treptele de putere disponibile. Cele două motoare sunt destul de silențioase când nu alegeți o treaptă superioară.

În rest are filtre de aluminiu ca oricare altă hotă, iar acestea se spală foarte ușor. Pentru aceasta nu e nevoie de un burlan mare ci unul cu diametru de 120 mm.

Păreri pro și contra

Arată foarte bine pe alb deoarece panoul de control iasă foarte bine în evidență. Poate fi folosită cu ușurință și nu e nevoie să citiți un manual de instrucțiuni. Are butoanele clasice pentru treapta de absorbție și iluminare. Acestea pot fi accesate doar dacă glisați partea superioară (cea telescopică).

Majoritatea hotelor cu design similar pornesc atunci când extindeți acea parte telescopică și e oarecum logic. Vision Chef VCHT-60550WH poate fi singura opțiune dacă aveți nevoie de un model care să se asorteze cu aragazul sau plita de culoare albă. Mai există și hotele pe negru, dar fiecare are alte gusturi.

Te-ar mai putea interesa