Viomi V3, robot aspirare compatibil MiHome

Viomi V3 este un aspirator de tip robot de la Xiaomi, iar față de alte modele se diferențiază prin faptul că are o autonomie de maxim 150 minute și un rezervor de 550 ml.
Aparatul are trei moduri de funcționare, adică spălare, aspirare și spălare+aspirare. Evident că e un aparat cu funcție de mop, lucru care reiese din faptul că poate spăla.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu o putere ridicată, adică 2600Pa. Mă refer la puterea de aspirare.

Păreri pro și contra

Modelul Viomi V3 are o filtrare avansată cu filtru HEPA și ioni de cupru și argint ce distrug 99% din bacterii.
Într-o singură sesiune poate spăla și aspira o suprafață de 250mp. Acest lucru se datorează recipientului de 550 ml și autonomiei de maxim 150 minute.
În cazul în care sunteți interesați dacă poate depăși obstacole, trebuie să știți că acest model poate trece peste înălțări de 2 cm. În acest fel poate trece peste covoare și praguri.
Poate fi folosită aplicația Mi Home așa încât să înregistrați 5 hărți și 7 programări.
Nu trebuie să vă pierdeți timpul cu încărcarea deoarece aparatul se duce singur la stația de încărcare pentru acest proces.
Aparatul are 12 senzori pentru a evita coliziuni și căderi. în acest fel sunteți sigur că aparatul nu va cădea de pe scară sau că nu se va lovi de mobilier.

De final trebuie să scriu că acest model se va descurca de minune când vine vorba despre curățarea unei suprafețe mari.
Referitor la producătorul Viomi trebuie să scriu că e cunoscut și pentru alți roboți de calitate superioară.
În cazul în care sunteți interesați de o alternativă atunci aș recomanda un Roborock E5.

Te-ar mai putea interesa