Vinchi VC26HV7A, televizor HD

Unul dintre cele mai ieftin televizoare de pe piață e acest Vinchi VC26HV7A. Poate te întrebi cum se face de e așa de ieftin, iar răspunsul ar fi deoarece are un ecran măricel (nu mare) de 66 centimetri, iar rezoluția e doar HD. Deci, e perfect pentru vizionarea posturilor TV la calitate digitală, mai mult cu cât are tuner DVB-C.

Acest televizor Vinchi are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă ai o oarecare reținere în a cumpăra acest televizor deoarece nu ai auzit de brandul care îl face atunci trebuie să-ți spun că acest brand e unul răspândit la nivel mondial și care face o gamă largă de electrocasnice.
Din imagine se poate vedea că e un televizor foarte simplu care nu se evidențiază cu mare lucru la partea vizuală.

TV-ul
TV-ul

Pe partea de specificații, lucrurile care te interesează faptul că are o diagonală de 66 centimetri, prezența a două tunere digitale (facilitează vizionarea canalelor la calitate HD… dacă ai un abonament specific) și că are port HDMI (pentru conectarea unei console). Datorită faptului că are un ecran mic și consumul de curent e unul minimal de 50W, iar dacă vrei să-l muți atunci greutatea mică de 6,5 kg o să te ajute în acest sens.

Atuutile sunt tocmai lucrurile care le-am specificat în paragraful anterior. Pe lângă acestea aș mai menționa că are un sunet bun și timp de răspuns ok (8 milisecunde). Contrastul nu e cel mai bun deoarece vorbim despre 800:1, dar e decent.
Poate că nu ar fi stricat dacă ar fi avut soft smart, dar nu știu cât de mult te-ar fi interesat acest lucru. Acesta fiind singurul minus, oarecum.

Modelul acesta e unul care se adresează în principal celora care vor un televizor simplu ca funcționalitate și dotări. De aceea e perfect dacă vrei să le faci un cadou părinților. Dacă e să ne gândim bine nici nu ai nevoie de mai mult, iar dacă vrei ceva suplimentar atunci poți apela la un player multimedia cu Android de aici.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Vinchi VC26HV7A, televizor HD”

  1. Dupa numai un an acest asa zis tv se aprinde cu sigla trece in standbay si apoi ciclu se repeta cam 2 ore. E un tv de tot rahatul

  2. Am alt model de Vinchi si caut soft pentru diferite activitati – TV-ul ma satisface in pricipalele sale caracteristici. Va multumesc ! Nu doar merge, este bun.

Comentariile sunt închise.