Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Viewsonic VX2268wm

Acest monitor LCD Viewsonic VX2268wm 3D face parte din categoria celor destinate jocurilor cu tehnologie 3D Ready (necesită ochelari stereoscopici nVIDIA GeForce 3D Vision). Are un preț bun Vezi prețul special de azi iar design-ul dă impresia că este un monitor Samsung. Probabil că acesta este cel mai ieftin din categoria sa dar din păcate nu este cel mai performant. Specificațiile tehnice sunt destul de bune pentru ca acesta să fie o posibilă alegere pentru cei pasionați de jocuri și filme. O alternativă de la un producător mai cunoscut dar ceva mai slabă din punct de vedere al specificațiilor (rata de refresh mai mică, 5 ms dar cu rezoluție Full HD) este LG D2342P. Acea alternativă spre deosebire de acesta are două pereche de ochelari cinema 3D incluși. Acel LG este un monitor mai mult pentru filme.

Poze

Expus

Ochelarii nVIDIA 3D Vision

Specificații tehnice

Display-ul este unul LCD de 22 de inci și oferă o rezoluție HD+ nu Full HD, de 1680 cu 1050 pixeli. Aspectul ecranului este 16 pe 9 deci ideal pentru jocuri și filme. Mai are un contrast dinamic de 20.000 la 1, contrast tipic de 1.000 la 1, luminozitate de 300 cd/mp,  rată de refresh de 65-185 kHz pe orizontală și 60 – 120 Hz pe verticală. Unghiul de vizibilitate este ca și la restul monitoarelor, adică de 170 de grade pe orizontală și de 160 de grade pe verticală.

Ca standarde Viewsonic VX2268wm 3D are: EPEAT Silver și TCO’03. Nu vine cu TV Tuner sar are două boxe integrate de 2 W fiecare. La capitolul conectori acest Viewsonic VX2268wm are conector VGA și conector DVI. Ca și caracteristici speciale are: sunet SRS premiere și 120Hz 3D Ready. Având în vedere că VX2268wm 3D este un monitor de tip LCD are un consum de 49 W. Viewsonic VX2268wm este destul de portabil datorită celor 5.8 kilograme și dimensiunilor bune.

Plusuri și minusuri

Pe lângă avantajele pe care le oferă tehnologii prezente pe acest model, există și câteva inconveniente. Aici mă refer la lipsa unor ochelari nVIDIA 3D Vision. Acești ochelari sunt destui de scumpi și cred că adevăratul preț al acestui model este ceva mai mare, având în vedere că multe monitoare au ochelari incluși la prețuri bune. Oricum ochelarii speciali de la nVIDIA pentru acest gen de monitor sunt cei mai buni de pe piață, din păcate nu sunt incluși în pachet, sau mă înșel?

Concluzie

Acest monitor LCD Viewsonic VX2268wm 3D vine în ajutorul celor care vor un monitor pentru gaming și nu-și pot permite un Samsung.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu