ViewSonic ViewPad 7x

Tableta ViewSonic ViewPad 7x este prima tabletă de 7 inch cu sistem de operare Android 3.2. În Japonia a fost rebrănduită în Camangi Mangrove 7 și va ajunge pe la mijlocul lunii septembrie. Iniţial s-a optat pentru 3.1 dar după cum s-a tot amânat, aceasta trebuie să vină cu un sistem de operare la modă dacă se doreşte să aibe succes. Aceasta va avea SPB Launcher deci o interfaţă originală. O alternativă la această tabletă ar fi modelul de 10 inci cu Dual-Boot ViewPad 10Pro. Acesta poate fi uȘor confundată cu modelul ViewPad 7e datorită dimensiunilor și numelui, numai că aceea nu e așa de elegantă și vine pe alb.

Poze

Fundal rotativ
Camera foto

Despre specificații poate fi spus că are procesor Tegra 2 Dual Core de 1 GHz, ecran de 7 inci cu o rezoluţie 1024 cu 600 pixeli şi protecţie din sticlă de tip Gorilla, două camere foto (cea frontală/secundară are un senzor de 2 MP iar cea principală are 5 MP cu autofocus), port miniHDMI, mini USB şi slot pentru card microSD. Mai mult nu are rost să spun deoarece există mai multe variante de ViewPad 7 și nu știu care va ateriza la noi… dacă va ateriza vreun model.

Din clipul de mai jos puteți vedea că arată destul de bine şi să vă faceţi o ideea cam care ar fi viitorul tabletelor comprimate.

Android versiunea 3.2 presupune câteva optimizări pentru tabletele de 7 inci, încărcarea de fişiere media direct de pe card, opţiuni pentru vizionarea aplicaţiilor pe tablete care erau disponibile doar pentru telefone, dar şi altele.

Prețul acestei tablete ViewSonic ViewPad 7x e undeva la 600 dolari și e undeva la același preț cu Dell Streak 7.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „ViewSonic ViewPad 7x”

  1. Am un netbook de la Viewsonic si pot sa spun ca nu e cu mult diferit spre deosebire de un Acer. Am analizat putin tableta si am vazut ca difera ca aspect si specficatii de ceea ce prezinta ei pe site.

Comentariile sunt închise.