ViewSonic ViewPad 7e

Tableta ViewSonic ViewPad 7e este o tabletă de 7 inci foarte ieftină care o să apară cât de curând. Tableta are un ecran tactil și o carcasă aparent foarte solidă dar nu foarte elegantă. Spun asta pentru că nu poate compara cu modelul ViewPad 7x sau Acer Iconia Tab A100. Dar folosind-o veți ajunge la concluzia că poate oferi o experiență de neuitat la bani puțin. Chiar dacă specificațiile tehnice ale acestei tablete nu pot fi comparate cu modelele de la alți producători, aceasta se mișcă foarte repede și răspunde instantaneu la comenzile utilizatorului datorită procesorului de 1 GHz.

ViewPad 7e are o interfață numită SPB Mobile Shell, acesta e un launcher 3D dar care nu prea vă ajută la mare lucru doar la trecerea de la un ecran la altul într-un mod mai unic. Pentru ca imaginea să fie una mai deosebită vine cu o rezoluție de 800 cu 600 pixeli deci numai bună pentru filme HD. Nu sunt un iubitor al tabletelor cu butoane fizice și în special acelor care ies prea în evidență (în afară), ci îmi plac cele cu butoane senzitive sau care nu ies prea mult în evidență.

Poze

Interfața 3D
Din lateral se poate observa că e destul de groasă

Câteva specificații tehnice

Pe partea de multimedia are Wi-Fi, bluetooth și nu vine cu modem 3G. Tableta Viewsonic rulează un sistem de operare Android versiunea 2.3 Gingerbread. Acesta nu oferă acces la Android Market ci doar la Amazon Appstore, oferind diverse aplicații utile dar care nu sunt prea multe. Deci dacă nu mai vreți să așteptați pentru tablete Kindle de la Amazon, puteți opta pentru acesta deoarece costă numai 200 de dolari. E destul de nasol că nu oferă acces la aplicațiile de pe Android market deoarece Amazon Appstore nu e disponibil doar pentru anumite țări. Producătorii au anunțat că acesta va fi disponibilă abia de luna viitoare și probabil puțin mai târziu o vom vedea și în România.

Ca și oricare altă tabletă, și acesta va avea diverse accesorii dar nu vor fi incluse în pachetul tabletei. Cel mai util accesoriu ar fi husa de piele deoarece e un gadget de dimensiuni mari care nu poate fi protejat ca și un telefon de diverși factori externi. Dacă era o tabletă de 5 inci, acesta putea fi introdusă cu ușurință într-un buzunar. La aceasta poate fi conectat și un gadget cu HDMI deoarece are acest tip de port.

Să zicem că ViewSonic ViewPad 7e ar fi o alegere ieftină pentru mulți care-și doresc un gadget pentru navigare web atât acasă cât și în diverse locații cu internet wireless.

Te-ar mai putea interesa