ViewSonic ViewPad 10Pro

Această companie nu a mai avut de ceva vreme un gadget cu care să iasă în evidență. Ei bine, dacă toți marii producători au cel puțin o tabletă, Viewsonic de ce să nu aibă? Tableta ViewSonic ViewPad 10Pro este o tabletă de 10.1 inci cu procesor de 1.5 GHz de tip Intel Atom Z670 și 2 giga de RAM DDR2. Aceasta are o memorie internă de 32 de giga de tip flash. Pentru acest model ViewPad 10Pro s-a optat pentru un Dual-Boot adică vine cu două sisteme de operare (Windows 7 și Android 2.2 Froyo). Cică, lansarea ei va fi anul acesta în SUA, iar prețul va fi undeva la 600 de dolari. O alternativă ar putea fi un ViewPad 7x sau un ViewPad 10.

Câteva poze

Așa arată
Spatele

Specificațiile tehnice

Ecranul de 10.1 inci este unul LCD cu multi-touch și are o rezoluție HD+ de 1024 cu 768 pixeli. Ca și caracteristici speciale are: senzor pentru lumină ambientală și accelerometru. Pe partea de multimedia are două camere foto (una principală și alta secundară/frontală de 1.3 MP), slot pentru card microSD, cititor pentru carduri, microfon și difuzor incorporat. La conectivitate ViewSonic ViewPad 10Pro vine cu mufă 3.5 mm, port USB și HDMI; iar la comunicații are Wi-Fi, bluetooth și slot pentru SIM (3G). Deci va fi destul de „dotată” și cred că mulți și-ar dori un astfel de gadget.

Autonoma bateriei va fi de 6-7 ore și aici depinde de sistemul de operare. Androidul oferă o autonomie cu 30% mai mare (9 ore) decât Windows-ul. tableta ViewSonic ViewPad 10Pro are o greutate de 800 grame și are dimensiunile unei tablete cu Windows deci ceva mai groasă decât una clasică cu platformă Android. Prețul se vehiculează a fi undeva la 600 de dolari, eu nu cred că va fi chiar așa de ieftină în special că are modem 3G și două sistem de operare.

Te-ar mai putea interesa