ViewSonic ViewPad 10Pro

Această companie nu a mai avut de ceva vreme un gadget cu care să iasă în evidență. Ei bine, dacă toți marii producători au cel puțin o tabletă, Viewsonic de ce să nu aibă? Tableta ViewSonic ViewPad 10Pro este o tabletă de 10.1 inci cu procesor de 1.5 GHz de tip Intel Atom Z670 și 2 giga de RAM DDR2. Aceasta are o memorie internă de 32 de giga de tip flash. Pentru acest model ViewPad 10Pro s-a optat pentru un Dual-Boot adică vine cu două sisteme de operare (Windows 7 și Android 2.2 Froyo). Cică, lansarea ei va fi anul acesta în SUA, iar prețul va fi undeva la 600 de dolari. O alternativă ar putea fi un ViewPad 7x sau un ViewPad 10.

Câteva poze

Așa arată

Spatele

Specificațiile tehnice

Ecranul de 10.1 inci este unul LCD cu multi-touch și are o rezoluție HD+ de 1024 cu 768 pixeli. Ca și caracteristici speciale are: senzor pentru lumină ambientală și accelerometru. Pe partea de multimedia are două camere foto (una principală și alta secundară/frontală de 1.3 MP), slot pentru card microSD, cititor pentru carduri, microfon și difuzor incorporat. La conectivitate ViewSonic ViewPad 10Pro vine cu mufă 3.5 mm, port USB și HDMI; iar la comunicații are Wi-Fi, bluetooth și slot pentru SIM (3G). Deci va fi destul de „dotată” și cred că mulți și-ar dori un astfel de gadget.

Autonoma bateriei va fi de 6-7 ore și aici depinde de sistemul de operare. Androidul oferă o autonomie cu 30% mai mare (9 ore) decât Windows-ul. tableta ViewSonic ViewPad 10Pro are o greutate de 800 grame și are dimensiunile unei tablete cu Windows deci ceva mai groasă decât una clasică cu platformă Android. Prețul se vehiculează a fi undeva la 600 de dolari, eu nu cred că va fi chiar așa de ieftină în special că are modem 3G și două sistem de operare.

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu