Viewsonic VA1931wa-LED

Acest monitor LED Viewsonic VA1931wa-LED e un model foarte reușit după cum vedeți, are un design elegant și o mulțime de specificații interesante. Ca alternativă aș recomanda modelul mai mare Viewsonic VA2231wa dar care are cu ecran LCD. Însă cred că și acesta e destul de reușit având în vedere că are o diagonală generoasă, vine cu tehnologie LED și are o rezoluție HD+. Este un bun monitor pentru actualul desktop deoarece are VGA. Datorită acestei intrări îl puteți conecta și la un laptop sau netbook în cazul în care aveți filmele stocate pe laptop/netbook și doriți să vizionați acele filma pe un ecran mai mare. În rest specificațiile sunt cam același ca și la restul monitoarelor de 18 inci cu tehnologie LED pentru ecran. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » deci un preț modic pentru buzunarul oricui și astfel nu trebuie să optați pentru rate.

Poze

Cam aşa arată
Butoane pentru meniu

Specificaţii tehnice

Display-ul vine cu tehnologie de tip LED și o diagonală de 18.5 inch. Acest VA1931wa-LED vine cu un timp de răspuns de 5 ms, o reyoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli (ca de laptop), aspect imagine de tip 16 pe 9,un contrast tipic de 1.000 la 1,un contrast dinamic de 10 milioane la 1, o luminozitate de 250 cd/mp, dimensiuni punct de 0.300 mm, un ughi de vizibilitate de 170 de grade pe orizontală și de 160 pe verticală. Rata de refresh e de 24-82kHz pe orizontală și de 50-75 Hz pe verticală.

Ca standarde Viewsonic VA1931wa-LED are: PSB, TCO 5.0, BSMI, RoHS și WEEE. Nu are boxe integrate sau Tuner TV dar are sistem de montare VESA 100 cu 100 mm. Nu are acele facilități deoarece nu este și televizor dar VESA poate fi util pentru cei care nu au un birou foarte spațios și doresc să pună de exemplu o imprimantă sau scanner pe birou în locul acestuia.Ca și conectori are doar intrare VGA. VA1931wa-LED are un consum maxim de 12.5 W și cântărește undeva la 3 kilograme. Ca șic caracteristici speciale are: ajustare automată a imaginii (contrast și luminozitate). Deci indiferent de momentul zilei, acesta știe cam cât să seteze luminozitatea pentru a nu vă obosi.

Păreri pro şi contra achiziţiei

La un așa preț nu prea poți să ai pretenții și cred că pute să aibe și o intrare DVI. În rest specificații tehnice sunt decente iar designul este unul foartereușit ca și la modelele anterioare.

Conluzie

Acest monitor LED Viewsonic VA1931wa-LED e un model reușit deoarece are un raport calitate/preț bun și ar putea fi următoarea voastră alegere în caz că doriți ceva bun la un cost redus și să vă bucurați de el de fiecare dacă când îl folosiți.

Te-ar mai putea interesa