Utok U32HD9, televizor 80 cm ieftin

Cu toții ne uităm după televizoare cât mai mari, dar care să nu ne depășească mult bugetul, iar Utok U32HD9 e un model cu un raport dotări/preț foarte bun. Poate că nu ar fi fost atât de atractiv dacă ar fi avut o diagonală mai mică, deoarece îl doriți pentru sufragerie sau o altă cameră mare. Nu arată prea bine un televizor mic într-o cameră mare și de multe ori nu e nevoie să fie foarte scump dacă îi veți folosi doar funcțiile TV. Cu alte cuvinte, nu vă atrage un televizor Smart și deci o rezoluție mare nu ar avea sens.

E mult mai ieftin să conectați laptopul sau PC-ul prin HDMI la TV sau folosiți un media player extern. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Playerul multimedia integrat al oricărui televizor e util, dar funcționalitatea diferă. De aceea, nu ar trebuie să vă bazați doar pe el și poate alegeți varianta mai simplă cu cablu HDMI conectat la PC. Orice TV e un foarte bun monitor, dar eu aș alege pe cele cu rezoluție FullHD deoarece imaginea e detaliată și colorată. Veți scoate în evidență calitatea doar prin alegerea unui conținut de calitate, de aceea un abonament cu cât mai multe posturi HD ar fi perfect.

Slotul CI+ permite conectarea cadrului special oferit de furnizor și va decoda anumite posturi (HD).

Păreri pro și contra

Caracteristicile imagine sunt bune și ne uităm doar la rezoluție, unghiuri de vizibile, sunet și culori. Nu ne interesează toate pentru că un panou bun oferă unghiuri de vizibilitate maxime, adică imaginea își menține calitatea indiferent cum îl veți privi. Tot mai multe televizoare un design Slim și piciorușele sunt subțiri, dar oferă o bună stabilitate televizorului. Dacă nu vă plac, rămâne varianta cu montare pe perete și comoda devine liberă pentru a pune un sistem audio, laptop sau decorațiuni.

Utok U32HD9 e un exemplu foarte bun că aveți o alternativă ieftină și nu trebuie să alegeți un TV scump de la branduri mai populare ca Samsung, LG etc. Brandurile populare s-au concentrat atenția în ultimii ani doar pe televizoare scumpe cu sistem de operare și cu specificații cât mai avansate.

Te-ar mai putea interesa