Utok U32HD8, cel mai ieftin televizor de 80 cm

Modelul Utok U32HD8 e cel mai ieftin televizor de 80 cm de la ora actual, dar asta nu înseamnă că pot fi și variante la același preț. Ideea e că nu orice brand mai oferă televizoare atât de mari la un buget atât de redus. Astfel de televizoare sunt ideale pentru camere mai mici în care poate nu veți petrece mult timp, deci nu are sens să investiți mult. Poate că veți viziona doar posturi TV și nu îl vreți ca un monitor pentru PC sau consolă. Pentru camera de zi puteți opta pentru un televizor mult mai avansat (poate să fie și Non Smart) și cu diagonală peste 100 cm.

Arată bine și nu putem avea pretenții foarte mari în acest preț, dar e loc de mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Acesta are un sistem audio destul de performant deoarece discutăm de o ieșire de 16W și nu sunt multe ca acesta. Un sistem audio mai puternic presupune un plus de claritatea atunci când măriți volumul și poate fi pus într-o cameră destul de mare. Pe când un televizor cu 10W poate fi pus doar într-o cameră modestă, dar depinde și la ce valoare setați volumul.

Văzând specificațiile tehnice de pe acesta, nu prea l-aș recomanda ca monitor, adică ar trebui să vă rezumați strict la vizionarea de posturi TV. Televizoarele FullHD și Ultra HD sunt ceva mai avansate, dar cred că știți asta deja.

Cam toate televizoarele noi prezintă un tuner TV mai performant de tip DVB-C/T, care recepționează posturi HD (dacă abonamentul are astfel de psoturi). Nu are cine știe ce caracteristici speciale, dar pot fi destul de utile: temporizator pentru oprire, stingere automată, ajustare automată volum și o interfață prietenoasă.

Păreri pro și contra

Conectivitatea e foarte bună la noile televizoare, dar nu cred că e nevoie de multe HDMI-uri, consider unul singur e suficient. Vi se oferă posibilitatea conectării unor căști dacă vreți să nu deranjați dar nu cred că veți folosi prea des această conectivitate. designul e plăcut și dacă nu vă plac acele piciorușe,

Utok U32HD8 reprezintă o alegere destul de inspirată deoarece costă destul de puțin .

Lasă un comentariu