Utok U32HD7, televizor excepțional de 80 cm

Utok U32HD7 e unul dintre cele mai ieftine variante oferite de acesta brand însă cu o imaginea mare pentru ca voi să vedeți fiecare detaliu. Specificațiile tehnice sunt foarte bune pentru acest buget și chiar nu aș avea ce să-i reproșez. Acesta poate fi pus oriunde pentru că televizorul nu e foarte mare. Ca să vă faceți o idee cam cât e de mare, ecranul său e cât patru ecrane de laptop. Bineînțeles, calitatea e mai bună pentru că avem unghiuri de vizibilitate mai bune și contrast generos.

Televizorul are foarte bine atât de față cât și din lateral, chiar nu am ce să-i reproșez nimic însă nu cred că l-ați pune pe perete. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă vă rezumați strict la posturi TV sau redare de filme de pe PC ori player player, chiar nu e nevoie de ceva mai scump. Sistemul audio are o utere bună pentru o cameră nu foarte mare – 12 W, iar o soluție pentru cei mai pretențioși dintre voi ar fi un soundbar. Ca să-l folosiți pentru o consolă, ar trebui să aibă un timp de răspuns cât mai mic, însă 20 ms nu cred că ar fi ideal în opinia mea.

Un televizor perfect pentru gaming are un preț ușor peste 1000 lei, dar nu veți regreta alegerea pentru că are specificații diferite și tehnologii mai multe.

Păreri pro și contra

Are un tuner TV destul de bun pentru a vă bucura de calitate și sunetul e unul de tip 3D Surround, deci se creează un efect audio destul de bun. Panou său e foarte bun fiind de tip D-LED (Direct LED), iar acesta oferă caracteristici tehnice decente. Avem și o conectivitate decentă și aici mă refer la numeroasele porturi HDMI, slot CI+ și USB (player multimedia integrat). La un moment dat, poate vă decideți să renunțați la monitor pentru un televizor deoarece aveți o diagonală mai mare în același preț.

Utok U32HD7 are destul de puține caracteristici speciale deoarece nu e vorba de o serie Smart și nici nu trebuie pentru că acesta dorește să înlocuiască modelele vechi.

Te-ar mai putea interesa