Utok U28HD2, televizor de 71 cm cu rezoluție HD

Televizorul HD Utok U28HD2 e recomandarea mea pentru cei care vor un model modest de 71 cm pentru sufragerie sau chiar și dormitor. Sunt foarte puține televizoare care nu pot fi montate pe perete, ei bine, acesta poate fi montate cu un suport compatibil, acel accesoriu costă puțin dacă nu interesează funcții speciale. Sunt puține branduri care oferă astfel de televizoare pentru că brandurile mai importante se axează pe televizoare Smart mai mari.

Designul e destul de plăcut și se vede din pozele de prezentare, doar că nu poate fi prea subțire la o diagonală atât de mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se folosesc de un display de tip Direct LED, adică imaginea e clară în toate colțurile sale și gama de culori e largă. În general, televizoarele mai mari au caracteristici tehnice mai bune, de aceea la televizoare ca cel de sus sunt anumite limitări. Dacă vă doriți o imagine cu rezoluție mai mare, alternative le sunt destule însă atunci discutăm de un alt buget.

Specificațiile de imagine sunt bune pentru cât costă: diagonală de 71 cm, timp de răspuns de 8 ms, imagine HD, contrast dinamic decent. Tunerul TV prezent pe acesta e cel clasic care-l găsim pe multe alte televizoare, doar că există chiar mai bune pe televizoare mult mai performante.

Păreri pro și contra

Are o conectivitate foarte bună pentru cât costă și nu trebuie să fie Smart pentru a avea multe HDMI-uri, slot CI+ sau intrare PC. Puteți renunța ușor la vechiul monitor dacă nu e FHD în favoarea unui astfel de televizor deoarece unghiurile de vizibilitate sunt maxime pe acesta și nici nu aveți nevoie de boxe (dacă se folosește cablu audio-video – HDMI). Îmi place cum arată și piciorușele acelea subțiri le găsiți la tot mai multe televizoare doar că forma lor diferă.

Utok U28HD2 e un exemplu foarte bun că se poate alege un televizor de 28 inci în locul unui monitor și bugetul e destul de mic. Bineînțeles, nu veți avea ce mai mare rezoluție, însă poate că nu veți sta aproape de el și nici nu veți face editări pe el.

Te-ar mai putea interesa