Utok U19HD2A, televizor cu panou D-LED (Direct LED)

Televizorul Utok U19HD2A face parte din noua generație care oferă un panel ceva mai bun dar mai costisitor – D-LED. Acesta oferă mai multe avantaje decât cele Edge LED, dar depinde și pentru ce-l veți folosi. Mie îmi place mai mult acesta deoarece oferă luminozitate satisfăcătoare și contrast generos, astfel scenele întunecate sunt mai clare. Bineînțeles, discutăm de un televizor foarte ieftin care îl veți pune într-o cameră mică sau chiar în bucătărie.

Consider că arată foarte bine pentru acest buget și poate că nici nu vă doriți ceva mai avansat, că doar aveți un buget redus. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta are funcție monitor, însă nu e ceva nou pentru un televizor din gama nouă. Sunt de ajuns niște caracteristici tehnice bune și o conectivitate decentă. Sistemul audio mi se pare a fi destul de puternic și e de ajuns pentru ce va fi folosit (vizionare de posturi TV).

Din numele său reiese faptul că are o diagonală de 48 cm, iar rezoluția putea fi doar HD. Tunerul TV al acestui televizor e unul decent pentru ca voi să vă bucurați de conținut de calitate. În opinia mea, chiar nu mai merită să reparați vechiul TV sau să luați unul second hand, televizoare noi sunt mult mai ieftine și nu e nevoie să alegeți unul de la un brand foarte popular.

Păreri pro și contra

Tipul ecranului e motivul principal pentru care ar trebui să alegeți acest televizor, dar poate că preferați o variantă mult mai mare care oferă mai multe detalii. Discutăm de un televizor care are conectivitate decentă, adică nu-i lipsește aproape nimic și nici nu cred că ați fi dorit ceva în plus. Chiar dacă poate fi folosit ca monitor, nu cred că-l veți folosi în acest sens deoarece nu e suficient de mare și nu are Flicker Free (reduce pâlpâielile).

În general, televizoarele mai mari oferă dotări mai bune de aceea există o diferență mare de preț. Utok U19HD2A se adresează celor care vor un televizor care să poată fi pus oriunde și să nu ocupe mult spațiu.

Te-ar mai putea interesa