UTOk i1000, tabletă de 10 inci cu IPS

UTOk i1000 e varianta mai mare a lui i700 și diferențele sunt destul de mici. Îmi place cum arată și se poate observa că poate fi folosită fără probleme în plan orizontal. Nu cred că e mai performantă decât un laptop dar și sistemele de operare sunt diferite, deci nu prea putem compara aceste gadgeturi. Forma sa e una 16 pe 9 care e ideală pentru viziona filme, dar există și tablete în format 4 pe 3. Poate că nu e cel mai cunoscut brand de electronice, dar cu siguranță oferă soluțiile accesibile pentru oricine.

Nu trebuie să depuneți un efort financiar mare deoarece e vorba de o tabletă ieftină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul său e unul Intel cu două nuclee și frecvență de 1.2 GHz. Placa video Power VR SGX544MP2 e una destul de bună ținând cont de performanțele sale deoarece poate rula cam orice. Ecranul IPS de 10.1 inci are o imagine 800p, deci se pot viziona filme HD pe acesta. O ieșire HDMI era binevenită sau chiar o funcție MHL (cum e la unele telefoane).

Pe partea de memorie are 1GB RAM, 8GB spațiu de stocare, cameră web de 0.2MP, cameră principală de 2MP, slot pentru carduri de 32GB, suport media decent etc. Are niște aplicații preinstalate care mi se par destul de interesante. Nu are GPS dar poate că nici nu vreți să o folosiți pentru navigație în special că e și mare. Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean și care e unul destul de avansat și cea mai nouă variantă e 4.4 KitKat (e prezentă doar pe câteva tablete, dar în viitor va fi prezentă pe mai multe).

Plusuri: oferă o autonomie de lucru bună, are bluetooth, aplicațiile preinstalate, ecran IPS, configurație decentă.
Minusuri: nu prea sunt.

UTOk i1000 e o alegere bună dacă vreți o tabletă mai mare cu un ecran superb. Am pus o prezentare a unui tablete similare și care are design asemănător. Poate că pentru unii dintre voi, designul nu joacă un rol așa de important, de aceea vă pot spune că poate rula cam orice aplicație (excepție fac unele jocuri).

Te-ar mai putea interesa