UTOk Hello 7Q, tabletă ieftină cu 3G

Tabletă UTOk Hello 7Q e una destul de ieftină și spre deosebire de multe alte tablete, aceasta are și 3G. Din poza de jos cred că vă puteți face o idee despre această tabletă dar am pus și un clip la final. Tabletele de 7 inci pot fi ținute într-o singură mână și sunt foarte ușoare (greutate redusă pentru un gadget cu ecran mic). Tabletele mai mari sunt mai scumpe dar și performanțele sunt pe măsură. Aceasta se adresează celor care vor un plus de conectivitate (vor 3G în plus). Tabletele au tehnologie WiFi care e mai rapidă decât cea 3G, însă ține de routerul respectiv dar și de semnal.

Dacă vreți ceva mai bun, e nevoie de un buget mai mare. Cu siguranță, sunt puține tablete cu 3G în acest buget. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația acestui gadget e una de tip MidRange: procesor Quad Core, 1 GB RAM și 8GB stocare. Placa video e cea din procesor, adică Mali 400 MP2. Ecranul de 7 inci e unul cu rezoluție 600p, dar putea fi măcar HD dar nu e vorba de o tabletă scumpă. Prețul e justificat, adică caracteristicile tehnice și componentele sunt corespunzătoare.

Spațiul de stocare nu e foarte mare, de aceea puteți alege un car de memorie. Are dotări bune și cu siguranță tableta nu excelează la toate capitolele. Dintre dotările sale amintesc: cameră principală de 2MP, slot card, suport media decent, port audio etc. Sistemul Android e la versiunea 4.2 și cea mai nouă versiune e 4.4 KitKat. Majoritatea tabletelor cu 3G aduc după sine și GPS-ul.

Plusuri: arată bine, are 3G, e accesibilă, aplicații decente preinstalate, performanțe decente și autonomie suficientă.
Minusuri: nu are cel mai nou Android.

UTOk Hello 7Q e un gadget destul de bun ținând cont că vă puteți conecta rapid la internet (câteva clickuri), nu e nevoie de periferice sau altele. Jos e un clip din care vă puteți face o idee despre design și din care se poate observa că poate fi folosită ca telefon. Nu e cel mai bun gadget pentru a prelua o convorbire datorită .

Te-ar mai putea interesa