UTOK 780Q, tabletă quad core

UTOK 780Q e o tabletă cu procesor quad-core, ecran de 7,85 inci și Android 4.2 preinstalat. Multă lume se va orienta înspre acest model deoarece are procesor rapid, sistem nou și aspect plăcut… fiind disponibil pe alb.
Momentan vine cu versiunea 4.2.2 a sistemului de operare, iar acest lucru presupune că beneficiem de un aparat foarte rapid și stabil.

Costul său e unul foarte mic deoarece vine cu Android, iar de aceea are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un gadget de top, lucru dovedit de specificațiile sale dar și de părerile pozitive la adresa brandului.

Tableta
Tableta

Pe partea de caracteristici acest model vine cu CPU AllWinner A31s, GPU PowerVR SGX544 și cu 1GB memorie RAM. Nu trebuie neglijat faptul că are 8 giga memorie, lucru care te va ajuta să stochezi multe melodii și poze, însă doar vreo 6 giga sunt utilizabili… restul fiind utilizați de sistemul de operare.
Sunt multe dispozitive moderne care nu au acces la Google Play (modernul Android Market), însă acest lucru nu e valabil și în cazul Utok 780 Q deoarece puteți descărca din Play jocuri și aplicații.

Lucrurile care trebuie apreciate la acest model sunt cele două camere, memoria RAM mare, procesorul rapid și sistemul de operare foarte stabil.
Nu era rău dacă ecranul era unul cu rezoluție HD și dacă avea o greutate mai mică.

Concluzia mea referitoare la acest model e că-și merită banii deoarece se prezintă bine aspectual, dar și din punct de vedere al caracteristicilor. Bateria ținând undeva la 7 ore o să vă ajute să vă jucați fără întrerupere orice joc doriți.
Un aspect care ar trebui apreciat la modelele cu Android e extensibilitatea deoarece nu toate dispozitivele mobile suportă carduri ori aplicații.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „UTOK 780Q, tabletă quad core”

  1. Detin acest model de vreo luna si nu am intampinat vreo dificultate in a-l utiliza. Eu eram interesat de un model ieftin cu un ecran maricel dar care se nu fie nici prea mare.
    Erau cateva modele mai ieftine dar toate erau cu Android 4.0 pe cand acesta are 4.2. Sper ca pe viitor sa-i pot face actualizare la 4.4.2 dar daca nu atunci e bine si asa pentru ca se misca destul de bine.
    Un minus ar fi lipsa 3G dar poti conecta un dongle care sa fie compatibil.

Comentariile sunt închise.