UTOK 701Q-b, tabletă ieftină cu KitKat

UTOK 701Q-b e o alegere bună pentru cei care vor ceva mai bun într-un preț redus. Nu e genul de tabletă care o puteți lua ca și un înlocuitor pentru laptop sau desktop. În acest preț, veți putea lua doar tablete ca și aceasta ori chiar mai puțin performante. O tabletă care poate concura cu un laptop, costă peste 1500 lei (are aplicații speciale) și nu e oferită de orice brand. Poate pe viitor vom vedea mai multe tipuri de tablete și de la alți producători. În general, tabletele mici sunt și ușor de folosit și nici nu sunt foarte scumpe.

Nu trebuie să depuneți un efort financiar foarte mare pentru a cumpăra o tabletă ca și aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Configurația acestui gadget e cu procesor Quad Core, 512 MB RAM și 8 GB spațiu de stocare. Ar mai fi de menționat faptul că procesorul are și o placă video bună pentru aplicații ori jocuri (e vorba de Mali 400). Poate că ecranul său nu e cel mai reușit (are imagine 600p), dar e plăcut pentru navigare web ori chiar vizionarea de filme 480p.

Dotările unei tablete diferă puțin de cele ale unui laptop și sunt bune (depinde și de performanțele ori prețul tabletei). Bateria sa e una destul de mică dar oferă cam 4 ore de redare video, deci ceva mai bine decât un laptop.

Sistemul de operare e Android 4.4 numit Kitkat și se pare ca poate fi prezent și pe astfel de tablete. Unele telefoane ori tablete mai vechi nu primesc un upgrade la acesta deoarece nu corespund unele specificații. Are aplicații preinstalate ca: Play Store, Gmail, Elefant reader, Youtube, Getlokal etc. Oricum, alte aplicații pot fi luate din Google Play ori de pe oricare alt magazin online, dar eu vă recomand un magazin oficial și mai cunoscut.

Plusuri: are cel mai nou Android, arată bine, poate fi ținută într-o singură mână, procesor cu 4 nuclee etc.
Minusuri: nu are la un așa preț.

UTOK 701Q-b e un gadget care poate fi achiziționat cu ușurință de oricine și poate fi folosită chiar și la școală.

Te-ar mai putea interesa