UTOK 700Q Ultra, tabletă Quad Core

UTOK 700Q Ultra e una dintre cele mai bune tablete de 7 inci de la acest brand și cred că e evident acest aspect din numele său. Nu sunt mulți producători cunoscuți care pot concura cu acesta. Majoritatea oferă tablete scumpe dar și acelea oferă niște avantaje superioare. Se poate observa că are un ecran 16 pe 9 și cam toate sunt așa, doar cele mai mari pot fi pe un format 4 pe 3. Ecranul nu are o rezoluție mare însă densitatea pixelilor e bună comparativ cu cea oferită de ecranele laptopurilor. Poate fi o alegere bună chiar dacă autonomia nu e punctul său forte. Deci bateria putea fi mai mare chiar dacă ar fi afectat greutatea tabletei.

Prețul său mi se pare ok și nu prea are concurență. În general tabletele ieftine excelează pe partea de dotări și performanțe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tableta
Tableta

Procesorul cu patru nuclee de 1 GHz pare să nu fie foarte bun, doar că acest sistem de operare nu cere multe resurse hardware. E Vorba de Android 4.2 numit Jelly Bean. Ecranul de 7 inci e de 1024 cu 600 pixeli, iar o rezoluție mai mare ar fi scăzut din autonomia bateriei. Oricum, autonomia sa poate fi comparată cu cea a unui laptop și poate să scadă când vă jucați (e normal să fie așa).

Spațiul de stocare e de 16GB dar utilizabil e mai puțin, iar pentru cei ce vor mai mult puteți pune un card de memorie. Are dotări bune: cameră foto, suport media avansat, procesor grafic cu 8 nuclee, WiFi, bluetooth, HDMI, USB și altele. Greutatea ei e de doar 300 grame dar se explică prin faptul că are o baterie de 2700 mAh. Aplicații preinstalate par să fie cele mai uzuale dar puteți instala și altele de pe Google Play.

Plusuri: e ușoară, configurație puternică, accesorii incluse destul de bune, vine cu destule aplicații preinstalate, are HDMI etc.
Minusuri: nu are.

UTOK 700Q Ultra poate fi perfectă pentru cei pasionați de gadgeturi portabile și vor ceva ce să poată reda cam orice. Jos am pus un clip cu această tabletă în caz că nu ați văzut-o în realitate iar poza de sus e cam mică.

Te-ar mai putea interesa