UTOK 700D, tabletă duo

Utok e un brand românesc, iar sub acest brand se vând diferite gadgeturi cum ar această tabletă UTOK 700D. Față de UTOK 700Q acest model e mai ieftin deoarece procesorul e doar dual core, iar ecranul e unul 800×480 pixeli.
Deci, dacă te interesează o tabletă simplă pe puțini bani și care să poată fi utilizată la jocuri atunci acest model ar fi recomandarea mea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Acesta e așa de mic pentru că CPU-ul e unul cu două nuclee, ecranul nu e HD, iar memoria RAM e de 512MB. Spre deosebire de modelul 700Q acesta arată mai bine (în opinia mea) deoarece fața e neagră, iar spatele e alb.

tableta
tableta

Pe partea de specificații acest dispozitiv are un procesor dual core A20 de la Allwinner, GPU Mali 400 și 512 mega de RAM. Memoria internă e de 8GB, iar asta e mai mult decât suficientă. Trebuie menționat că memoria utilă e doar 6GB, restul fiind utilizat de sistem și aplicațiile implicite.
Având un ecran mediu ca mărime, acest dispozitiv are o autonomie bună de 6 ore care poate să țină și mai mult dacă o folosiți modic.

Lucrurile care-mi plac la acest model ar fi prețul deloc mare, autonomia bună și că are software+hardware nou. Lucruri care ar fi putut fi mai bune ar fi un sistem mai nou și o rezoluție mai mare. Dar, dacă aceste lucruri ar fi fost prezente atunci prețul ar fi fost mai mare… și oricum nu aveți de o tabletă de top deoarece aceasta poate face același lucru precum o tabletă de 1500 lei,

Dacă sunteți în căutarea unei tablete performante care să fie bună la jocuri, dar și la alte sarcini precum navigatul pe Internet și vizionat filme atunci vă recomand dispozitivul de față. Sistemul de operare fiind Android 4.2 înseamnă că puteți extinde funcționalitatea aparatului cu aplicații și că are suport pentru Adobe Flash.
Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci vă recomand clipul de alături, și se poate vedea că arată mai bine decât modelele complet pe negru.

Lasă un comentariu