UTOK 401Dw, telefon alb

Eu ți-aș recomanda telefonul UTOK 401Dw drept o alternativă la E-Boda Sunny V38S. E ceva mai bun deoarece camera principală e una de 5 megapixeli, iar ecranul are 4 inci (deci e și el ceva mai mare).
Aș spune că e perfect pentru cineva care vrea un telefon simplu la un preț ok. Dacă te interesează prețul său atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Normal că există și posibilitatea extinderii garanției, iar cel mai bun lucru la astfel de telefoane e că sunt necodate și că le cumperi fără abonament.

Am pus alături și o poză cu UTOK 401 D White pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model, iar din această poză poți vedea că e un telefon care arată foarte bine și care e dotat cu butoane.

Telefonul
Telefonul

401 D W stă bine pe partea de specificații pentru că e dotat cu procesor Mediatek MT6572 cu două nuclee și cu 512 mega de RAM. Ecranul e unul de 4 inci cu rezoluție 800×480 pixeli. Deoarece acest ecran nu e prea mare o să puteți utiliza telefonul foarte ușor cu o singură mână.
Cam ce am scris mai sus ar fi principalele aspecte care te-ar interesa pe partea hard, iar ca soft are Android 4.2.

Lucruri bune la 401D W sunt ecranul deloc mare de 4 inci (nu este mare și nici mic), procesorul dual core (foarte rapid) și că are un soft extensibil cu aplicații din Android Market.
Din păcate sunt lucruri care ar fi putut sta mai bine cum ar fi mai mulți RAMi și o memorie internă ceva mai mare. Un alt dezavantaj ar fi că e disponibil doar pe alb. Că are Android 4.2 nu e un minus așa de mare deoarece e la fel de bun precum 4.4 pe partea de extensibilitate.

Așa de final pot spune despre acest dispozitiv Utok că e o alternativă foarte bună la telefoanele Samsung deoarece e oarecum comparabil cu un S3 mini, doar că are 512 MB pe când un S3 mini are 1GB. Ar fi un cadou perfect pentru un copil, însă nu aș recomanda să-l luați pentru copii cu vârsta de sub 4 ani.

Te-ar mai putea interesa