UTOK 1010Q, tabletă quad

UTOK 1010Q e una dintre cele mai bune tablete ale momentului… dacă e să ne luăm după specificații, iar asta deoarece are procesor quad ecran IPS cu rezoluție HD, iar bateria ține undeva la 7 ore.
Un model precum acest gadget ar fi soluția perfectă pentru cineva în căutarea unei tablete care să arate bine și să aibă performanțe peste medie.

Nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are Android 4.2 instalat și memorie din plin. Adevăru e că nu era rău dacă avea 2GB RAM, dar și așa toate jocurile vor rula perfect, același lucru putând fi spus și despre browsing.
Dacă vă interesează cum arată acest tablet PC atunci din imaginea alăturată se poate vedea mai bine acest lucru.

Gadgetul
Gadgetul

Pe partea de caracteristici acest dispozitiv are n procesor AllWinner A31s cu patru nuclee, placă video PowerVr, ecran HD cu panel IPS și o portabilitate excelentă. Ecranul fiind unul de 10.1 inci o să puteți folosi tableta pentru vizionat de filme.
Memoria internă e doar 8GB, dar în opinia mea e mai mult decât suficient. Deoarece sistemul de operare consumă undeva la 2GB, memoria e undeva la 6GB. Deci, dacă vă arată mai puțin decât 8 giga atunci știți de ce.
Prezența a două camere e și ea un mare plus deoarece cu una o să puteți vorbi pe Skype, iar cu cealaltă o să puteți capta filme și poze.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model sunt performanța, portabilitatea și extensibilitatea. Performanța deoarece are procesor quad, portabilitatea datorită greutății reduse și a bateriei care ține mult (vreo 7 ore în funcție de cum folosiți aparatul), iar extensibilitatea deoarece poate fi extins cu un dongle 3G și sistemul de operare poate fi extins cu aplicații.

Un gadget precum acesta poate fi utilizat în multiple scopturi, dar eu aș recomanda să-l folosiți la jocuri și navigat pe Internet. Datorită prezenței senzorului G o să-l puteți folosi chiar și la jocurile cu mașini. Iar, datorită ușurinței în utilizare ar fi un cadou foarte bun pentru un copil, însă nu e bun pentru copii sub 3 ani.

Te-ar mai putea interesa