Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Univision LD-2404 MP

TV-ul LED Univision LD-2404 MP are o diagonală la fel de mare ca a lui LC24LE220E de la Sharp. L-ar recomanda ecranul LCD LED, tunerul HD integrat, playerul multimedia care poate reda conținut Blu-ray și prezența conexiunii HDMI. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și nu trebuie neglijat deoarece e unul fără concurență. Acesta e perfect pentru aceia care sunt fără fițe și se așteaptă și de la televizorul lor să nu fie unul de fițe (până la urmă fițele costă). Nu are dotări la superlativ, dar cred că ecranul LED și suportul 1080p îl fac o ofertă care nu poate fi refuzată.

Poze

Oprit

Din lateral

Specificaţii tehnice

Univision LD-2404 MP e un televizor nou cu panou LED și are o diagonală de 58-61 centimetri. Rezoluția ecranului e de 1920 pe 1080 pixeli și asta îl face un TV cu suport Full HD – 1080p. Aspectul imaginii e 16 pe 9, contrastul e de 10.000 la 1, iar timpul de răspuns de 5 milisecunde. Ca niște caracteristici speciale ar trebui menționate playerul muedia și tunerul digital. Tunerul e unul de tip DVB T, iar playerul media are suport FullHD. La capitolul conexiuni are USB, HDMI (1.3) și altele. Difuzoarele sunt două de 2,5W fiecare. Sunt cam slabe, dar cine vrea mai mult trebuie să scoată mai mulți bani. Are o greutate mică de circa 3,5 kilograme și asta îl face destul de ușor de mutat dintr-o încăpere în alta dacă va fi nevoie… până la urmă nu e tabletă, laptop sau alt portabil. 🙂

Păreri pro şi contra

Pro: e ieftin, are suport 1080p, ecranul e LED, are uner HD, playerul media integrat se pare că nu are probleme cu redarea fișierelor mkv
Contra: nu are tuner DVB C și boxele sunt cam slabe.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Circa 999 lei e prețul acestui televizor și e un preț caracteristic televizoarelor Univision deoarece aceștia fac numai televizoare ieftine.

Alternative

LC-2210 e o alternativă cu un preț mai mic, dar și cu o diagonală mai mică de 60 de centimetri, mai exact de 56 de centimetri. Ar fi ideal pentru acele persoane care vor ceva și mai ieftin și nu au nevoie neaparat de un televizor cu o diagonală medie, ci de unul cu o diagonală mică.

Concluzie

LD-2404 MP e un aparat TV pentru cei care vor un televizor simplu și ieftin. Nu are tehnologie complicată și inutilă cum ar fi conexiunile de rețea (pentru Internet), suportul 3D, smart Hub, social Hub și altele.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • sihleanu florin

    nu pot sal bag la antena digi
    nu pot sa conectez si antena digi
    nu se cupleaza si antena?

  • Naşul

    Se poate „cupla”. Are chiar şi tuner digital DVB-C.

Lasă un comentariu