Univision LD 2230

Un televizor destul de bun e LD 2230 de la Univision. Este vorba despre un televizor LED Univision de 56 de centimetri care e de tip HD și dispune de tuner DVB-T, dar și de player multimedia. Fiind un televizor ieftin care are un preţ bun Vezi prețul special de azi → ar trebui să nu vă așteptați la mare lucru. E foarte bun, însă îi lipsește tunerul DVB-C, iar playerul integrat nu e foarte performant. Rezoluția ecranului e destul de bună de 1366 pe 768 pixeli și ce ar trebui să știți e faptul că dacă avea o rezoluție de tip Full HD atunci nu ați fi văzut diferența dintre HD și Full HD deoarece e un ecran mic de 22 de inci.

Poze

Se poate observa că Univision LD-2230 arată decent și normal că nu se poate compara cu un LG ori Samsung la design, dar adevărul e că nici nu costă prea mult. Are culoarea neagră și pe partea din spate are multe porturi printre care se numără HDMI, D-Sub (o intrare PC care ma ie numită și VGA) și USB… printre multe altele.

Pornit
Oprit

Specificaţii tehnice

Televizorul Univision LD-2230 are o greutate de undeva la 3,2 kilograme și se poate observa că nu e deloc greu, ci că are o greutate cam cât a unui monitor, poate și mai mică. Pe ecranul său o să puteți vedea filme de tip HD deoarece ecranul e HD+ și dacă vreți o să puteți vedea și filme de pe un desktop ori laptop deoarece are porturile necesare pentru a se putea conecta un calculator. Nu e smart și nici nu are capabilități 3D, însă va putea fi folosit cu succes la vizionarea canalelor TV.

Păreri pro şi contra

Pro: arată decent; ecranul are o mărime medie; vine cu multe porturi așa încât să puteți conecta mai multe tipuri de dispozitive la el; fiabilitatea aparatului e una foarte bună și la acest lucru contribuie în principal posibilitatea extinderii garanției undeva la 4 ani; raportul dintre calitate și preț e foarte bun și nu se poate comenta nimic.
Contra: nu dispune de DVB C, iar playerul integrat nu e printre cele mai performante.

Concluzie

Cei de la Univision sunt cunoscuți în principal datorită televizoarelor lor ieftine, iar acest LD 2230 e un model al anului 2012 foarte bun și ieftin. Nu vine cu funcții care să vă dea peste cap ori care să nu vă folosească și de aceea ar fi un TV util acelor persoane care vor un LED cu care să vadă programele importante lor.

Lasă un comentariu