Univision LD-1610

Cel mai ieftin TV LED e televizorul LED Univision LD-1610 de 40 centimetri care are un preț bun Vezi prețul special de azi », design reușit și afişează o imagine de tip HD (ca LC-2210).

Pornit
Oprit

Despre detalii tehnice sau specificaţii tehnice pot spune că este un televiyor cu ecran LED de 16 inci, adică 40 de centimetri, că are o rezoluţie de 40 de centimetri, tuner digital de tip DVB-T, contrast dinamic de 10 mii la unu, HDMI 1.1 (adică un HDMI), player multimedia integrat şi un design piano.

Mai jos sunt câteva cuvinte despre plusuri şi minusuri sau motive pentru care l-ai achiziţiona şi motive pentru care nu l-ai achiziţiona.

Plusuri: acest televizor afişează imaginea cu ajutorul tehnologiei LED, este ieftin şi are 2 ani garanţie.Minusuri: are o diagonală mică şi este făcut de o firmă cam fantomă. Dar, faptul că firma este oarecum anonimă nu înseamnă că este un produs prost, ci ieftin (are un preţ de circa 389).

Se poate vedea că e destul de subţire graţie tehnologiei LED incorporate în ecran. Deci, dacă te interesează cel mia ieftin LED de pe piaţă atunci ar trebui să cumperi un televizor cu LED model Univision LD-1610 deoarece e ieftin, dar şi bun.

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Univision LD-1610”

  1. L-am cumparat pentru camera copiilor si vreau sa stiti ca s-au bucurat foarte mult de el. Pretul este unul foarte accesibil si de aceea l-am cumparat si il recomand in continuare.

  2. Pentru camera copiilor sau alte încăperi mai mici ar fi ideal acesta şi preţul îl recomandă. Nu arată prea bine, dar contează calitatea imaginii şi nu neaparat designului aparatului TV.

  3. Si eu am luat un astfel de aparat si pot sa spun ca e bun. Il am de aproape un an si nu mi-a facut vreo problema. Noi nu ne prea uitam la televizor dar am zis sa luam unul care sa ocupe putin loc si sa mai pune un DVD din cand in cand si sa ne uitam la un film.

  4. Desingul nu e prea reusit dar la 500-600 lei nu cred ca putem avea mari pretentii. Oricum face ceea ce promite si nu regret achizitia facuta.

  5. Acest televizor si nu numai este produs in Turcia, si se vinde sub mai multe nume, cum ar fi: Orion, Watson, Finlux, Univision, Alba, si altele, la una din cele mai mari fabrici de televizoare, care furnizeaza subansamble pentru producatori importanti cum ar fi Philips, Samsung, LG, deci calitatea lui este ok. Eu am unul marca Orion, care are in plus optiunea de a se alimenta de la mufa brichetei auto, l-am luat pentru bucatarie dar il tin in dormitor, si cred ca e un tv cu un raport bun calitate pret

  6. Eu am luat un 56cm, LC-2210 cu 450 de lei pe baza unei reduceri de la un laptop achizitionat pt un prieten. Merge bine, timpul de raspuns e cam mare dar in rest e ok.

Comentariile sunt închise.