Univision LC-2210

Un televizor ieftin și bun e televizorul LCD Univision LC-2210 care vine cu o diagonală de de 56 cm. Nu este un TV cu tehnologie 3D sau LED, ci mai degrabă unul LCD clasic (ca LD-1610) cu o diagonală generoasă, difuzoare integrate și rezoluție HD. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și ar putea fi o alegare inteligentă având în vedere ce caracteristici are la un așa preț. În preț mai este inclus și un prelungitor Bachmann în valoare de circa 60 lei. Design-ul este unul negru lucios care oferă un plus de elegantă acestui televizor LCD de la Univision.

Poze

Pornit
Oprit

Specificații tehnice

Pe partea de audio are două difuzoare de 2,5 W RMS fiecare, cu intrare audio și sunet NICAM STEREO și GER(D). Are o diagonală de 56 cm, luminozitate de 300 cd/mp, timp de răspuns 5 ms, contrast 7000 la 1, aspect 16 pe 9, o rezoluție HD de 1366 cu 768 pixeli și vizibilitate 176/176 grade. Pe partea de tuner, recepție și transmisie are PAL D/K, PAL B/G, PAL I, SECAM B/G, SECAM D/K, SECAM L/L, intrare antenă de 75 ohm coaxial (IEC75), tuner digital de tip DVB-T și redare video PAL și SECAM. LC-2210 are player multimedia integrat. Acest televizor LCD Univision are la capitolul conectori: intrare HDMI, intrare căști, intrare PC, intrare SCART și USB 2.0.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: cântărește doar 4,7 kilograme, are digital teletext, ieftin, diagonală mare, playerul redă filme HD fără probleme, timp de răspuns bun, la fel și la capitolul contrast. Pentru vizionarea de filme Full HD puteți opta pentru un televizor cu diagonală și rezoluție ecran mai mari.

Ca minusuri: nu este LED.

Concluzie

Acest televizor LCD model Univision LC-2210 de 56 cm îl recomand celor care vor un televizor ieftin marca Univision și nu doresc un TV tare complicat cu prea multe tehnologii pe care nu le vor folosii oricum.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Univision LC-2210”

  1. Pretul e foarte bun si e indicat persoanelor care vor un televizor LCD. Nu are cine stie ce dotari cum ar fi tuner sau player media dar e bun.
    Eu am vut un televizor care sa ocupe putin spatiu si sa coste putin si de aceea mi-am indreptat atentia spre un Univision.
    Adevarul e ca nu ma mai uit la televizor si de aceea nu am luat unul care sa coste prea mult.

  2. Imi place si mie acest televizor, dar sunt dezamagit de calitatea constructiva. Ma asteptam sa pot folosi HDMI-ul cat de cat dar nu e asa. Orice as pune pe HDMI imi da OUT OF RANGE. Si nu gasesc nicicum cautare automata de canale tv. Daca ma poate ajuta cineva v-as ruga sa luati legatura cu mine la adresa de mail ratiu.andrei[at]yahoo.com. In rest nu am nici un repros la acest produs. Pretul e super!

  3. A si imi place ca e foarte usor fata de alte televizoare. E mai usor ca monitorul meu de la pc :)) ! Care e tot de 22″.

Comentariile sunt închise.