Univision HD F10

Nu toată lumea își permite un televizor scump cu player integrat și de aceea au apărut soluții precum media playerul Univision HD F10 care e unul cu capabilități FullHD. Față de oricare alt player integrat acesta e capabil să redea orice format video, inclusiv *.mkv și *.avi, iar un lucru care nici unele televizoare scumpe nu-l pot face e decodarea dts și aparatul de față poate face așa ceva. 😉 Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e foarte asemănător cu Univision HD R55.

Poze

Se poate vedea că Univision HDF10 arată destul de bine, dar nu știu dacă vă interesează aspectul ori ce poate și poate multe. În prima poză se poate vedea cum arată din față și că în această parte sunt porturile esențiale de USB și card, iar în imaginea a doua e prezentat spatele cu porturile specifice care sunt și ele importante, dar nu des accesate.

Așa se prezintă din față
Porturile din spate

Specificaţii tehnice

Univision F10 e un player HD, mai bine spus Full HD, care poate să redea multe formate video, audio și de imagine și vine ca o alternativă la un TV scump care probabil că te-ar costa peste 2000 lei. Așa îți achiziționezi un TV ieftin cu vreo maxim 1000 lei și acest player și obții cam același rezultat… dacă te interesează un TV pentru a viziona filme.

Păreri pro şi contra

Pentru achiziționarea acestui aparat ar fi: fiabilitatea despre care eu zic că e bună din moment ce are o garanție de 2 ani care poate fi mărită la 4 contra unei sume modice – 39 lei; posibilitatea de a reda multe formate video și audio; conectivitatea multiplă pentru a pune harduri externe, memorii USB sau carduri de memorie (normal că există și interfață HDMI).
Contra: nu pot spune că la acest preț aș avea ceva împotriva aparatului de față, dar cred că pentru unele persoane era utilă prezența porturilor pentru rețea.

Concluzie

HD F10 e un adevărat gadget care le întrece pe cele de la producători consacrați (nu am să dau nume și exemple) și calitatea aparatului e bună fiind una dintre cele mai bune soluții dacă vrei să vezi orice tip de filme la calitate maximă și cu sunet. Din poze se poate vedea cum se prezintă și nu cred că o să fie nevoie să citiți manualul de utilizare deoarece e simplu de folosit și merge plug and play.

Te-ar mai putea interesa