Un sistem desktop PC ieftin şi bun de la Serioux

Dacă nu te preocupă jocurile şi vrei un desktop PC office ieftin şi bun pentru filme, muzică şi birou atunci PC-ul Serioux cu procesor Intel Celeron dual core E3300 la 2.5GHz, 2 giga de RAM, hard de 500 giga, tastatură şi mouse este ceea ce ar fi bine să alegi.

sistem desktop Serioux Performance V7 1
Din față
sistem desktop Serioux Performance V7 2
Din lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţiile tehnice

Specificaţiile tehnice simplificate ale acestei unităţi ar fi procesor Celeron dual core e3300 (este foarte bun), 2 giga de RAM DDR 2, hard de 500 de giga Serial ATA 2, placă video integrată de la Intel, placă de reţea. Unitatea centrală vine cu un mouse optic (PS2, nu USB) şi cu o tastatură multimedia neagră.

Preţ

Costă undeva la 699 şi ceva de lei şi eu zic că-şi merită banii, şi consider că este de nota 4 din 5.

Păreri pro şi contra

Plusuri ar fi faptul că este ieftin şi made in Romania, deci vorbim de calitate românească.

Minusuri ar fi dacă vrei un desktop de jocuri. Deci, aceste minusuri sunt: lipsa unei plăci video de dedicate, doar 2 giga de RAM care sunt DDR2 şi nu DDR3. Placa video nu este cu suport Full HD.

Deci, PC-ul este mai mult unul de fete sau pentru cei care folosesc Excel-ul sau alte programe pentru documente şi le trebuie un calculator pentru sarcini  nepretenţioase.

Concluzie

Dacă vrei un desktop PC de gaming atunci ar trebui să te orientezi spre unul cu placă video dedicată şi cu mai multă mermorie, dar în rest este un sistem desktop PC ieftin şi bun de la Serioux.

Te-ar mai putea interesa