TV Samsung cu Internet şi suport FullHD. Preţ şi păreri

Televizoarele Samsung cu Internet sunt cele mai performante LCD-uri din gama TV cu Internet (sau Internet @ TV) Cele mai bune modele de TV-uri LCD vin de la Samsung, şi anume Samsung LE40C653 de 101 cm şi FullHD şi Samsung LE46C653 de 117 cm şi FullHD. Cel mai bun, vândut şi apreciat LCD TV FullHD este cel de 101 cm motiv pentru care a primit 5 stele din 5.

Poze

Acasă
Conexiuni

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţurile încep de la 2.000 lei. Din punct de vedere al specificaţiilor sunt destul de „dotate”: două difuzoare de 10W, Full HD, aspect imaginde de 16:9, 1920 x 1080 pixeli, tuner TV DVB-T/C, Wi-Fi, RJ45, multiple conexiuni (4xHDMI, DVI, 2xSCART, mini jack 35.mm, slot CI, 2xUSB, intrare PC), greutatea este aproximativ 17 kg, şi ş.a.m.d.

Poate peste ceva timp se vor mai ieftini, că doar şi cele care le vedeţi astăzi prin magazine, erau cândva aşa de scumpe. Deci, dacă aveţi bani şi vreţi să încercaţi un asemenea „moft”, recomand ambele variante deoarece se află în topul vânzărilor de pe eMAG.

Nota 9

I-am dat această notă deoarece este destul de scump un asemenea televizor. Are destul de multe aplicaţii pe el, legate de ştiri (Yahoo News), vizualizare imagini (Flickr), vreme (Yahoo Weather), clipuri de pe Youtube. După cum vedeţi fac cam multă reclama companiei Yahoo, dacă nu ştiaţi… Flick aparţine de Yahoo.

Dar nu am înţeles cum cauţi pe TV-ul cu Internet, probabil are inclus în pachet şi o mini tastatură pentru scriere sau telecomandă specială care arată precum un telefon mobil. Poate este precum cea de jos. LCD-urile de la acelaşi brand cu tehnologie LED şi mai sumpe au o asemenea telecomandă modernă.

Telecomandă modernă

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „TV Samsung cu Internet şi suport FullHD. Preţ şi păreri”

  1. Nu,tastatura este pe televizor,din momentul cind te conectezi la internet i-ti apare tastatura si cu telecomanda,scrii ce vrei sau poti cumpara o tastatura fara cablu cu 20 Euro si problema rezolvata.Eu am acest televizor si funcioneaza foarte bine.Salut.

Comentariile sunt închise.