Turbionaire Smart 16M, dezumidificator pentru 25mp

Turbionaire Smart 16M e un dezumidificator util unei încăperi de până în 25 mp. Spre deosebire de modele mai vechi acesta are higrostat, adică aparatul e oprit atunci când se ajunge la umiditatea dorită.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat ușor de folosit și foarte util dacă avem o umiditate mare în încăpere.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design minim cu mâner ergonomic care ajută la transport. Trebuie ținut cont de faptul că aparatul are o greutate de circa 10 kilograme.

Păreri pro și contra

Modelul Turbionaire Smart 16M are multe lucruri utile, printre care cele mai importante sunt cele de alături:

  • E potrivit pentru acasă sau la birou deoarece face față în încăperi de până la 25mp sau 65 mc.
  • Nivelul de zgomot nu e unul mare, fiind vorba despre 40 decibeli.
  • Are auto restart, adică în cazul unei pene de curent își reia activitatea precum în cazul unui aparat de aer condiționat.
  • Beneficiază de filtrare, întrucât are filtru de aer tip lavabil.
  • Poate fi utilizat și pentru uscarea hainelor dacă e folosit modul dezumidificare continuă.
  • Există mai multe variațiuni în funcție de de capacitatea de dezumidificare zilnică.

Din păcate acest model e unul care nu e smart, iar din această cauză nu poate fi controlat de pe un telefon mobil sau ceva asemănător.

Per ansamblu, acest model e unul perfect pentru acele persoane care vor un aparat care să facă o umiditate potrivită în anumite încăperi.
Cu acest model o să scăpați de mucegai, mobili deteriorată sau alte neplăceri cauzate de prea mult umiditate în aer.
Despre brandul Turbionaire trebuie să știți că e cunoscut pentru aparatura de climatizare și electrocasnică precum dezumidificatoare, hote, purificatoare și aparate de aer condiționat (modelul Comfy).

Te-ar mai putea interesa