Turbionaire Revigo, aparat de aer condiționat portabil ieftin

Aparatul portabil Turbionaire Revigo e o soluție de climatizare accesibilă și care se instalează diferit față de paratul de aer condiționat standard. Acesta se amplasează pe podea și nu pe perete cum e la celălalt tip, iar kitul de evacuare e inclus. Alegerea aparatului ideal se face și în funcție de necesități, iar un model ieftin nu oferă chiar așa de multe funcții. E un aparat compact care are roți dar și mânere pentru a fi mutat cu ușurință (sunt poziționate pe lateral).

Un model clasic ar fi mai indicat pentru că are unitatea exterioară, însă poate că nu vreți cine știe ce aparat și mai trebuie să plătiți și montarea.

  • Clasa A
  • Kit de evacuare și adaptor fereastră inclus
  • 3 funcții climatizare
  • Funcție sleep

Nu are cel mai elegant design, dar e destul de compact și înalt. Producătorul recomandă să nu-l folosiți pentru suprafețe mai mari de 30 mp, deci poate fi pus pe hol sau chiar în camera în care stați. De multe ori capacitatea de climatizare nu are mare importanță, pentru că pot fi modele ca cel de sus care pot răci o suprafață foarte mare.

Pe lângă funcția de răcire, are următoarele funcții de climatizare: dezumidificare, ventilație, Sleep, timer și memory. Acestea sunt cele standard care ar trebui să le găsiți la oricare alt model. Filtrul poate fi îndepărtat cu ușurință pentru curățare și e suficient să-l spălați.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit pe timp de vară pentru o cameră spațioasă și face facă cu brio indiferent de temperatura dorită. Aparatul poate fi controlat cu ajutorul telecomenzii sale, dar are și un panou touch intuitiv. Poate că nu are cele mai multe funcții de pe piață, dar nu vă puteți aștepta la prea multe în acest buget. Funcția e memorare a setărilor în cazul unei pene de curent mi se pare o idee bună, astfel că aparatul va reporni exact cum l-ați setat.

Turbionaire Revigo are un furtun de evacuare destul de mare, iar dacă nu aveți posibilitatea montării sale, atunci optați pentru un model diferit. Sunt destul de multe motive pentru a-l lua dar nu e singurul care e disponibil la un preț atractiv.

Te-ar mai putea interesa