Turbionaire EPI 12 WIFI, model smart pentru 26mp

Dacă sunteți interesați de un aparat care să facă o umiditate potrivită în cameră atunci recomand modelul Turbionaire EPI 12 WIFI. Spre deosebire de modelul EPI 12 acesta e unul cu wireless așa încât să-l puteți verifica și de pe un telefon mobil.

Dezumidificatorul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern care e echipat cu multe funcții utile.
Din imaginea de alături se poate vedea că are un design specific minim și că este de culoare albă.

Păreri pro și contra

Modelul Turbionaire EPI 12 e prezent în două variante, adică una cu Wifi și una fără. Cea cu wireless e ca și cum ar avea o telecomandă suplimentară.
Aparatul de față se evidențiază prin mai multe lucruri pozitive pe care am să le enumăr în rândurile care urmează.

  • Are indicator umiditate. Mai exact are lumină verde, albastră și roșie în funcție de nivelul umidității. Culoarea verde arată că umiditatea e între 45-65 procente, adică cât ar trebui să fie.
  • Nivelul de zgomot e unul scăzut de 38 decibeli, dar acesta va fi direct proporțional cu treapta de viteză aleasă. Aparatul are două trepte de viteză.
  • E ușor de transportat deoarece are rotiție și mâner transport. Nici dimensiunile nu sunt prea mari deoarece e vorba despre 22x26x45 Lxlxî cm, iar greutatea e de 10kg.
  • Poate fi utilizat pentru dezumidificare cât și purificarea aerului.
  • Vine cu auto-restart, adică își reia activitatea atunci când se întrerupe curentul.

Acest model e pentru acele persoane care doresc să aibă aer cu o umiditate potrivită. În acest fel nu avem mucegai, mobilă deteriorată și sănătatea afectată. Umiditatea interioară poate să crească foarte mult pe timp de iarnă deoarece atunci se face focul, iar un astfel de aparat va ajuta la menținerea ei în parametrii normali.

Te-ar mai putea interesa