TTi TCB-550, stație radio

TTi TCB-550 e o stație radio emisie-recepție CB care se poate monta foarte ușor și care nu costă deloc mult. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare, însă trebuie neaparat să luați și o antenă cum ar fi Midland ML145. Dacă ar fi să o recomand unei categorii speciale de șoferi atunci aș recomanda-o șoferilor de TIR și taximetriștilor. Normal că poate fi achiziționată și de alte categorii de conducători auto.

Poze

E un model de culoare neagră cu un ecran mare care pe timp de întuneric se vede albastru. Aparatul nu e unul mare, iar acest lucru e demonstrat de greutatea sa de 655 grame. Vine cu numeroase accesorii, lucru care nu se vede din imagine, care sunt microfonul, suporturi (microfon și stație) și manual cu instrucțiuni.

Din față
Din față
Conxiuni
Conxiuni

Specificaţii tehnice

TTi TCB-550 e o stație de tip CB (Citizens Band) care e legală, dispunând de o frecvență de 26.565-27.99125 MHz și de 40 canale AM/FM. Nu e deloc complicată, iar montarea e foarte simplă. Astfel, pentru a o monta trebuie să faceți două lucruri: să o alimentați la bateria mașinii și să o conectați la o antenă (ML145 de la Midland ar fi o recomandare din partea mea).

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; e în topul vânzărilor, având numai recenzii pozitive la magazinele online de profil; montarea e un proces foarte simplu; garanția standard e de 2 ani, lucru care mi se pare mai mult decât suficient; vine la pachet cu un cadou, mai exact cu o antenă PNI 18-244, dar dacă această ofertă mai e disponibilă poți vedea aici.
Contra: nimic. (Uneori e zgomotoasă.)

Concluzie

Stația de față e un model excelent și foarte ușor de folosit de oricine… indiferent de vârstă. Dacă nu vă descurcați cu aparatul atunci aveți la dispoziție manualul de utilizare care poate fi găsit în cutia în care e livrat. mai multe informații despre cum arată și poate fi setată puteți vedea din preview-ul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „TTi TCB-550, stație radio”

Comentariile sunt închise.