Trotec TTP5E, cel mai ieftin dezumidificator

Acest dezumidificator Trotec TTP5E e unul compact pentru că poate fi folosit pentru încăperi mici care nu depășesc 6 mp. Acestea pot fi diverse locuri unde mucegaiul poate să apară pentru că nu se poate aerisi corespunzător (debara, cămară, dulap, baie, dressing etc). Performanțele sale depinde de volumul de aer și conform producătorului poate dezumidifica pe zi circa 300 ml. E echipat cu element termoelectric Peltier, adică nu are compresor și element de răcire. Deci e destul de silențios, chiar și pe timp de noapte (nivelul de zgomot e undeva la 35 dB).

Are un preț mai mult decât bun și cred că îl recomandă, iar pentru camere recomand variante care pot dezumidifica până la 25mp sau chiar mai mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta poate filtra praful, scamele și părul de la animale din aer. Cablul de alimentare e suficient de lung, adică e la fel ca la multe alte aparatele electrocasnice – 1,4 m. Sunteți avertizați când rezervorul s-a umplut dar nu cred că e cazul pentru că e de 0,7 litri, deci acesta se va umple în circa 2-3 zile (depinde câte ore funcționează pe zi și de nivelul de umiditate din aer).

Păreri pro și contra

Designul este foarte simpli și portabilitatea un alt punct foarte al aparatului, astfel că poate fi mutat ușor dintr-o parte în alta, mai că nici nu iasă în evidență (). E un aparat de climatizare mic și silențios, nu-l recomand pentru încăperi care depășesc mărimea recomandată de producător. Consumul e foarte redus și nu va funcționa continuu deoarece se va opri când se umple rezervorul, totuși nu are higrostat ca modelele avansate (regleți umiditatea dorită). Performanțe mai mari oferă modelele puțin mai scumpe și e bine să țineți cont de recomandările producătorului. Din nume reiese cam pentru ce suprafață ar fi bun și TTP10E e pentru suprafețe de până la 10 mp.

Trotec TTP5E e perfect pentru cei care au un buget redus și nu vor mai mult deoarece camerele le pot aerisi bine. Puteți usca chiar și hainele din dulapuri, pentru că aparatul se descurcă bine.

Te-ar mai putea interesa