Trotec TTP10E, dezumidificator silențios și economic

Un dezumidificator vă este folos pentru a face o atmosferă plăcută într-o cameră în care aerul e prea umed. Un astfel de aparat e Trotec TTP10E, iar față de alte modele acesta se laudă printr-un nivel de zgomot redus și economie foarte mare de curent (consumul e de 70W).

Modelul acesta se adresează celora care vor să dezumidifice într-o încăpere de 10 mp, iar acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».
Din poza de alături puteți vedea că are un design minimalist și că e de culoare albă. De la distanță zici că e un router alb.


Avantaje

Modelul Trotec TTP10E e unul cu funcționare optimizată energetic, și din această cauză are un consum energetic de 0,07 kW. În plus e și silențios datorită efectului Peltier.
Transportul e unul foarte ușor deoarece are o greutate de 2kg și datorită faptului că are mâner care ajută la acest lucru.
E un aparat fiabil (sigur în utilizare), iar acesta e garantat de certificările GS și TUV. Acestea sunt certificări caracteristice produselor germane (aparatul acesta e unul făcut în Germania).
Poate fi amplasat oriunde, inclusiv în încăperile pentru pantofi sau haine, iar în acest fel va fi invizibil.

Dezavantaje

Capacitatea de dezumidificare nu e așa de mare, iar alternative ar fi modelul pentru 45mp ori cel pentru 25mp. Depinde de încăperea ori încăperile unde vreți să folosiți acest aparat.
Nu e dotat cu funcție de uscare a hainelor precum alte modele, însă și prețul e mai accesibil.

Concluzii

Un astfel de aparat nu te sapă doar de igrasie și mucegai, ci te face mai sănătos deoarece pe timp de iarnă (și nu numai) în încăperi se poate aduna aer umed cu până la 1 litru de apă. Această apă îți intră în pereți, mobilă și plămâni.
Cu un aparat precum acest Trotec scapi de aceste probleme. Astfel de aparate nu sunt de ieri sau de azi, ci de foarte mulți ani, însă la noi obiceiurile bune ajung mai târziu.

Te-ar mai putea interesa