Trotec TTK95E, dezumidificator de ultimă generație

Dezumidificatorul Trotec TTK95E e unul de ultimă generație și se vede după performanțele sale. Acesta poate fi folosit în spații mari dar și mai mici, astfel cresc performanțele. Producătorul recomandă să-l folosiți pentru spații de până la 90 mp, adică e perfect pentru un apartament sau chiar etajul unei case. Dacă bugetul e cam limitat, sunt variante cu capacitate de dezumidificare mai redusă și preț atractiv.

Panoul de control e simplificat și se văd ușor setările făcute, deoarece are un afișaj digital. Timerul ajută mult atunci când nu vă aflați acasă și nu vreți să funcționeze multe ore pe zi, dar mai e și acel higrostat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul se oprește automat când rezervorul de apă e plin sau când s-a atins umiditatea dorită. Se poate conecta un furtun pentru evacuarea condensului astfel aparatul se va opri doar când umiditatea dorită a fost atinsă sau poate că ați setat cât să funcționeze. E un aparat care face puțin zgomotos și poate că la anumite ore nu vreți să fiți deranjați, astfel că poate fi pornit când plecați de acasă. Acesta poate ține locul unui aparat de aer condiționat care are aceeași funcție.

Păreri pro și contra

Designul compact e un alt motiv pentru care ar trebui ales, însă e puțin mai mare decât celelalte modele de la acest brand. E normal să fie așa și are un rezervor mult mia mare decât restul, deci nu se va opri atât de repede la preaplin. Mai precis, e vorba de un rezervor de 5,3 litri care se poate umple în aceeași zi dacă umiditatea e foarte mare. Puteți spune adio umidității excesive de la interior și mucegaiului. E prezent și un program de uscare al hainelor și nu e nevoie neapărat de un uscător, când aveți un astfel de aparat în casă.

Trotec TTK95E e un aparat util pentru locuință în sezonul rece dar și când aveți probleme cu umiditatea, iar voi puteți seta umiditatea dorită cu ajutorul acelui higrostat incorporat. Acesta detectează nivelul umidității din aer și poate scăpa și de igrasie.

Te-ar mai putea interesa