Trotec TTK75E, model cu capacitate de 20 l/zi

Trotec TTK75E e un dezumidificator de top pentru cei interesați de ceva aspectiv și care să facă o treabă bună la spații de până în 45mp.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu funcția specială numită uscare rapidă. Din imaginea alăturată puteți observa cum arată acest model, mai exact că are un design minim.


Păreri pro și contra

Modelul Trotec TTK75E vine din gama confort, iar din această cauză beneficiem de un aparat ușor de folosit.
Are higrostat reglabil, adică se poate seta umiditatea de la 30 la 100 procente.
Vine cu certificări TUV și GS. Acestea sunt unele din Germania, iar din această cauză avem certitudinea că beneficiem de un aparat foarte bun.
Trotec e un brand german, iar produsele sale sunt realizate în Germania. Din această cauză dezumidificatoarele sale au garanție de până la 5 ani, și modelul de față are 2 ani (în funcție de magazinul de la care cumpărați aparatul probabil că există posibilitatea extinderii garanției).
E foarte performant cu o capacitate de dezumidificare de 20 litri pe zi și o acoperire de 45 metri pătrați. Din această cauză poate fi utilizat la o casă mai mare ori un apartament cu 2-3 camere.
Chiar dacă are vreo 12 kg acest aparat e ușor de transportat mulțumită roților și mânerului de transport.
Funcționarea e una silențioasă întrucât nivelul de zgomot e de 42 decibeli.  Este un nivel sonor similar cu cel al unui frigorific.
Filtrul de aer e unul lavabil, ușor de spălat. Și, condensul poate fi evacuat la exterior prin intermediul unui furtun sau ceva de genul. În acest sens aparatul e dotat cu un racord.

Verdict

Dacă vreți să faceți un aer cu o umiditate potrivită (între 50 și 70 procente) atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Un astfel de aparat e perfect pentru orice anotimp. O să vă afecteze pozitiv sănătatea, dar și încăperile deoarece nu o să mai fie supuse mucegaiului ori igrasiei.

Te-ar mai putea interesa