Trotec TTK72E, dezumidificator cu LED indicator umiditate

Trotec TTK72E e un dezumidificator premium cu o capacitate de 24 litri pe zi (24 de ore), iar față de alte modele se evidențiază cu LED indicator pentru stare umiditate, funcționarea automată și funcția de uscare… printre multe altele.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar aspectul e unul minimal așa încât să treacă neobservat în casa dvs. Cred că puteți vedea frontal acel LED care ne indică umiditatea aerului (albastru pentru umiditate sub 55%, verde pentru umiditate optimă și roșu pentru umiditate de peste 70%).

Trotec TTK72E

Păreri pro și contra

Un model precum Trotec TTK72E are o fiabilitate foarte bună și o garanție de 2 ani. E fabricat în Germania de un brand nemțesc, iar ca certificări are TUV și GS. Trotec e pe piață de foarte mulți ani și alegând ceva de la ei facem o alegere bună.
După cum am menționat mai sus, funcționarea acestui aparat e una automată, mai exact e un model cu higrostat.
Pentru a nu avea bătăi de cap acest aparat e unul cu funcție de uscare haine. În acest fel rufele dvs se vor usca mai rapid atunci când le puneți să se uște la interior.
Nu este un aparat gălăgios deoarece vorbim despre un nivel de zgomot de 48 decibeli, care este sub cel al unei mașini de spălat și puțin mai mare decât al unui frigorific.
Modelul TTK 72 E este unul care va avea un consum energetic scăzut întrucât compresorul se oprește atunci când se atinge nivelul de umiditate dorit. Puterea consumată fiind de 420W.
E un aparat ușor de folosit, mutat și nu necesită lucruri în plus. De exemplu, greutatea sa e de 14kg, iar cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 2 metri.

Concluzii

Un astfel de aparat vă va fi foarte util deoarece o să mențină în mod automat un nivel optim de umiditate (55-70 procente).
Acest aparat nu doar că va avea grijă de sănătatea dumneavoastră, dar va proteja mobila deoarece nu se va produce mucegai.

Te-ar mai putea interesa