Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Trotec TTK69E, dezumidificator pentru 45mp

Pentru cei interesați de un dezumidificator bun pentru o suprafață de 45 metri pătrați recomand modelul Trotec TTK69E. Brandul producător e unul german, iar aceștia se laudă că le fac în Germania. E un lucru de lăudat, mai ales că are certificări internaționale.
Un astfel de produs e bun pentru sănătatea dvs. cât și pentru cameră deoarece umiditatea crescută produce disconfort și pagube (igrasie, degradarea mobilei etc).

Acest model vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și cum am menționat mai sus e bun pentru o suprafață până în 45mp. Există modele pentru 50mp sau chiar 70mp.
Din imaginea de alături puteți vedea că are un design minimalist și nu vă va încurca în vreun fel datorită dimensiunilor sale reduse (21x34x57 Lxîxl în centimetri).


Păreri pro și contra

Modelul de față e unul silențios și automat. Nivelul de zgomot e unul de 43 decibeli, fiind mai scăzut decât al unei mașini de spălat și similar unui aparat frigorific.
E un aparat verificat și certificat TUV și GS. Având sigla acestor instituții internaționale avem certitudinea că achiziționăm ce e mai bun.
Poate fi transportat ușor chiar dacă are 14 kilograme deoarece aparatul are roți și mâner pentru transport.
Întreținerea nu e una cu bătăi de cap deoarece în cazul în care rezervorul de apă se umple primiți o semnalizare vizuală.
Pentru evacuarea condensului are și un racord… ceva de genul unui uscător de rufe. Foarte interesant e faptul că acest aparat are și funcție de uscare haine, fiind un aparat 2 în 1… oarecum.

Concluzie

În cazul în care ai izolat caza și ai termopane un astfel de aparat Trotec TTK69E îți va fi de folos. Casa fiind izolată crește temperatura și umiditatea (aerul dintr-o cameră poate avea și un litru de apă). Un astfel de aparat poate dezumidifică 20 litri pe zi.
Fiabilitatea aparatului de față e una foarte bună deoarece vine cu o garanție de 3 ani. Nu oricine oferă o astfel de garanție pentru produsul său.
În opinia mea, acest aparat poate fi utilizat pentru o garsonieră sau un apartament cu două camere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu