Trotec TTK68E, dezumidificator pentru 45mp

Dacă vreți să nu aveți mucegai sau prea multă umiditate în cameră atunci un aparat precum Trotec TTK68E o să vă fie de folos. Acesta e un dezumidificator pentru 45mp care are funcție uscare haine și higrostat. Acest ultim lucru presupune că dezumidificarea e un proces automat și e un plus în cazul aparatului de față deoarece nu îl întâlnim la toate aparatele.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, dar care e ușor de transportat și care are dimensiuni reduse. Designul e unul minimalist, iar din această cauză va trece neobservat în cameră.


Păreri pro și contra

Modelul Trotec TTK 68 E e unul de la un brand german, iar din această cauză are o sumedenie de certificări printre care ar fi TUV și GS. Acestea sunt certificări de calitate. De asemenea trebuie precizat că are garanție 2 ani. Dar, cel mai important aspect de care trebuie ținut cont e faptul că aparatul acesta e fabricat în Germania.
Chiar dacă are o greutate de 15kg acesta e ușor de transportat deoarece are rotițe și mâner.
Consumul energetic e unul redus de 345W, iar din această cauză nu o să aveți un consumator mare în casă.
Nivelul de zgomot e unul redus, mai exact e vorba despre 43 decibeli care sunt similari cu cei ai unui frigorific.
Este perfect pentru cei interesați de un aparat care să poată face o atmosferă plăcută, mai exact o umiditate de 55-70 procente.
Se adresează unei încăperi de până la 45 mp (garsonieră ori apartament mai mic) și poate dezumidifica până la 20 litri pe zi.
Întreținerea aparatului e una destul de simplă întrucât filtrul e unul lavabil și ventilatorul are 3 trepte de reglare. Iar, direcția de suflare a aerului e una care poate fi reglată.

Verdict

Modelul acesta e unul pentru persoanele care vor să aibă o umiditate ideală în cameră, mai exact să nu aibă mucegai. O umiditate prea mare afectează negativ mobila, pereții și sănătatea dvs.

Te-ar mai putea interesa