≡ Meniu

Trotec TTK68E, dezumidificator pentru 45mp

Dacă vreți să nu aveți mucegai sau prea multă umiditate în cameră atunci un aparat precum Trotec TTK68E o să vă fie de folos. Acesta e un dezumidificator pentru 45mp care are funcție uscare haine și higrostat. Acest ultim lucru presupune că dezumidificarea e un proces automat și e un plus în cazul aparatului de față deoarece nu îl întâlnim la toate aparatele.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, dar care e ușor de transportat și care are dimensiuni reduse. Designul e unul minimalist, iar din această cauză va trece neobservat în cameră.


Păreri pro și contra

Modelul Trotec TTK 68 E e unul de la un brand german, iar din această cauză are o sumedenie de certificări printre care ar fi TUV și GS. Acestea sunt certificări de calitate. De asemenea trebuie precizat că are garanție 2 ani. Dar, cel mai important aspect de care trebuie ținut cont e faptul că aparatul acesta e fabricat în Germania.
Chiar dacă are o greutate de 15kg acesta e ușor de transportat deoarece are rotițe și mâner.
Consumul energetic e unul redus de 345W, iar din această cauză nu o să aveți un consumator mare în casă.
Nivelul de zgomot e unul redus, mai exact e vorba despre 43 decibeli care sunt similari cu cei ai unui frigorific.
Este perfect pentru cei interesați de un aparat care să poată face o atmosferă plăcută, mai exact o umiditate de 55-70 procente.
Se adresează unei încăperi de până la 45 mp (garsonieră ori apartament mai mic) și poate dezumidifica până la 20 litri pe zi.
Întreținerea aparatului e una destul de simplă întrucât filtrul e unul lavabil și ventilatorul are 3 trepte de reglare. Iar, direcția de suflare a aerului e una care poate fi reglată.

Verdict

Modelul acesta e unul pentru persoanele care vor să aibă o umiditate ideală în cameră, mai exact să nu aibă mucegai. O umiditate prea mare afectează negativ mobila, pereții și sănătatea dvs.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu