Trotec TTK66E, model pentru 50mp cu higrostat

Dezumidificator Trotec TTK66E e unul capabil de a face un aer optim (ca umiditate) într-o încăpere de 50mp. Mai exact e perfect pentru un apartament sau o garsonieră.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se descurcă de minune în orice situație. Nici nu vom avea bătăi de cap cu utilizarea sa deoarece are funcția Komfort care reglează automat umiditatea aerului.
Din poza de alături se poate vedea aspectul său minimalist care nu deranjează vizual și care face ca aparatul să fie unul perfect integrat în peisaj.


Avantaje și dezavantaje

Aparatul Trotec TTK66E e unul premium deoarece vine cu niște funcții deosebite printre care le-aș aminti pe cea Komfort, de ionizare și uscare a rufelor.
Funcția de uscare a rufelor ajută la o uscare mai rapidă a acestora și eliminarea nevoii de a cumpăra un uscător de rufe.
În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat își va relua activitatea prin intermediul funcției Auto-Restart. Putem spune că această funcție e una împrumutată de la aparatele de aer condiționat și e foarte utilă. În acest fel nu trebuie să setați aparatul manual… mai ales la întreruperile de curent care sunt în țara noastră.
E dotat cu ionizator așa încât aerul să fie unul purificat. Ionii negativi sunt prezenți în special în natură.
Nu e un aparat gălăgios deoarece nivelul de zgomot e unul de 48 decibeli, deci similar cu cel al unui frigorific.

Verdict

Un astfel de dezumidificator ajută la păstrarea sănătății precum și va ajuta mobilierul din cameră. În casele izolate și cu termopane se adună până la un litru de apă în aer, iar un astfel de aparat ajută la aducerea aerului la un nivel de umiditate optim undeva la (50 procente).
Brandul producător e unul german, iar produsul e fabricat în Germania. În acest fel beneficiem de un aparat conform normelor CE și cu certificări GS și TUV. Ar trebui menționat că aparatul vine cu o garanție de 2 ani, ceea ce e foarte bine… în opinia mea.

Te-ar mai putea interesa