Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Trotec TTK65E, dezumidificator pentru suprafețe mari

Dezumidificatorul de aer Trotec TTK65E costă cam cât unul care are funcție de purificare aer (i se poate monta acel filtru Hepa), doar că acesta are o capacitate de 2-3 ori mai mare. Conform producătorului acest aparat poate fi pus în camere mari cu suprafețe care nu depășesc 45 mp. Cu cât e mai mică cameră, cu atât scoate mai repede umiditate nedorită din cameră și se ajunge rapid la valoarea normală, setată de voi. Acel higrostat incorporat verifică constant umiditatea din aer pentru a menține nivelul ales.

Doar după numele său se poate concluziona că e un model destul de performant, adică mă refer la acea valoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Rezervorul de apă e mult mai mare la acest comparativ cu restul modelelor de pe piață – 4 litri. Deci nu trebuie să goliți foarte des rezervorul, plus că în modul de funcționare permanent puteți seta timerul. Astfel, va porni din când în când și va dezumidifica până la nivelul stabilit.

Se poate racorda un furtun dacă nu vreți să folosiți rezervorul de colectare a condensului, astfel v-ați luat un când. Spun asta pentru că aparatul se oprește când rezervorul e plin și poate că nu vă doriți asta în caz că sunteți plecați.

Păreri pro și contra

Puteți să-l țineți permanent pornit pentru că se va opri automat când nivelul dorit de umiditate a fost atins. Sunteți avertizați când filtrul trebuie curățat sau rezervorul e plin, iar voi trebuie să-l goliți. Veți putea alege una dintre cele trei trepte disponibile în funcție de camera aleasă și câte persoane se află în ea. Filtrul poate aduna praful, scamele și părul de la animalele de companie. Totuși, pentru posesorii de animale aș recomanda o variantă cu filtru Hepa (purificare a aerului), pentru a preveni alergii.

Trotec TTK65E e perfect pentru cei care vor un aparat portabil și poate fi mutat ușor dintr-o cameră îl alta cu ajutorul acelor piciorușe. Rezultatele se pot vedea după prima zi, iar voi veți respira un aer mult mai proaspăt fără a mai deschide geamul zi de zi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu