Trotec TTK54E, dezumidificator pentru spații mari

Sunt destul de multe motive pentru care merită să alegeți un dezumidificator pentru locuința voastră. Trotec TTK54E e potrivit dacă suprafața locuinței sau a camerei nu depășește 31 mp. Producătorul recomandă să nu-l puteți în camere prea mari deoarece performanțele scad semnificativ. Acum puteți spune adio mucegaiul care apare din cauza umidității ridicate și pentru că nu aerisiți suficient. Filtrul inclus e poziționat bine pentru ca să avem acces ușor la el și reține praful, părul de animale, scame, puf și nu se formează bacterii (cum se întâmplă în cazul aparatelor de aer condiționat).

E perfect pentru o locuință puțin mai mare dar poate fi pus și în camera cu rufe, deoarece are funcție uscare rufe. Deci nu e nevoie neapărat de uscătorul de rufe și poate fi utilizat indiferent de anotimp. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un aparat de aer condiționat poate să facă cam același lucru doar că nu toate au higrostat și acesta e portabil, mic, accesibil și filtrul e bun. Producătorul pune la dispoziție o mulțime de variante în funcție de spațiul dumneavoastră sau poate doriți mai multe ori mai puține dotări. Nu merită să alegeți o variantă prea mică deoarece dezumidificarea nu va fi la fel de rapidă.

Păreri pro și contra

Panoul de control e simplu și vă oferă opțiunea setării unei umidități reduse (între 35% și 85%), iar alte aparate nu oferă acestă soluție. Higrostatul e standard pe variantele mai mari și ține aparatul pornit până se atinge umiditate dorită. Se oprește automat când rezervorul e plin, dar sunt soluții în acest sens. Oricum, cantitatea de condens colectată depinde de anumiți factori: mărime cameră, nivel umiditate. Aceasta e de maxim 16 litri pe zi și depinde de la un model la altul.

Trotec TTK54E are un rezervor generos pentru colectarea condensului sau racordați un cablu pentru eliminarea condensului. Se poate scăpa de igrasie însă e un proces de durată, iar aparatul face față cu brio oricărei provocări. Sănătatea dumneavoastră e foarte importantă și o așa investiție e destul de mică, iar aparatul poate fi folosit pe toată durata iernii și consumul e foarte mic.

Te-ar mai putea interesa