Trotec TTK52E, model 16l/zi pentru 31mp

Dacă sunteți interesați de un dezumidificator pentru o suprafață până în 31 metri pătrați atunci modelul Trotec TTK52E ar fi recomandarea mea. Are un consum energetic mic (puterea consumată e de 270W), iar ca facilități speciale trebuie menționate higrostatul și uscare rapidă.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată puteți vedea că aparatul e unul cu un design minimalist, iar dimensiunile sale sunt unele ok 19x31x 46 LxlxH cm.


Pro

Modelul Trotec TTK52E e unul cu un nivel de zgomot scăzut, fiind vorba despre 44 decibeli, la o distanță de 1 metru.
Higrostatul presupune că aparatul poate fi comandat să dezumidifice cu valori de 40,50 sau 60 procente. Iar, dacă se atinge valoarea dorită atunci compresorul se deconectează. În acest fel se face economie de electricitate.
E un aparat igienic cu filtru lavabil care extrage aerul și părul de animale. În acest fel e garantată o igienă suplimentară.
Transportul aparatului e ușor datorită unei greutăți modice de 10kg, și a mânerului de transport.
Niște funcții speciale ar fi oprirea automată, dezghețarea automată și indicatorul lipsă apă. Toate acestea fac ca utilizarea să fie simplă și să nu fie nevoie de o întreținere specială.

Contra

Din păcate nu are auto-restart, adică acea funcție prin care aparatul își reia activitatea după ce curentul revine.
Nu dispune din de funcția de uscare a hainelor. În acest fel aparatul ar fi fost unul de tipul 2 în 1.

Concluzie

Acest aparat e unul perfect pentru cei care vor să-și păzească căminul de igrasie mucegai ori alte probleme cauzate de umiditate crescută în aer.
Pe timp de iarnă într-o casă izolată se poate acumula undeva până la 1 litru de apă în aer. Acest aer afectează mobile, pereții și parchetul.
Brandul producător (Trotec) e unul german, iar produsele sale sunt realizate în Germania. Fiabilitatea e una foarte bună, în cazul acestui aparat putem vorbi despre o garanție de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa