Trotec TTK51E, dezumidificator cu higrostat

Trotec TTK51E e puțin mai diferit față de alte dezumidificatoare și se vede după performanțele sale. Acesta e potrivit pentru spații puțin mai mari dar să depășiți suprafața de 31 mp. Higrostatul e foarte important pentru că aparatul nu va funcționa continuu, ci doar până se va atinge umiditate dorită. Variantele simple nu au această opțiune, motiv pentru care trebuie oprite la un moment dat și poate că vor usca prea mult aerul. Ideea e că nu merită să faceți vreun compromis, merită să dați în plus un ban pe un aparat eficient și cu dotări folositoare.

Așa arată aparatul și panoul de control e destul de simplificat și nu iasă prea în evidență deoarece e pe aceeași culoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Capacitatea rezervorului e destul de mare și e normal să fie așa pentru că poate dezumidifica până la 16 litri pe zi. Această valoare poate fi diferită în funcție de anumiți parametrii.

Higrostatul intern oprește și pornește aparatul pentru a avea umiditatea potrivită (sunt mai multe trepte care le puteți alege), asta înseamnă că aparatul funcționează permanent. Îl puteți folosi în acest sens doar când e foarte rece afară și umiditatea din interior crește semnificativ (depinde și câte persoane sunt în locuință).

Păreri pro și contra

Capacitatea de dezumidificare a Trotec TTK 51 E e destul de mare pentru cât costă și depinde de mărimea camerei. E destul de compact și silențios și puteți să-l puneți în conțul camerei dacă nu vreți să stea în cale. Acest aparat poate să scoată igrasia din pereți, mucegaiul și chiar să usuce haine. Alte modele au o funcție specială pentru uscare haine însă nu cred că e obligatoriu pentru că aparatul detectează automat nivelul din aer și trebuie pus aproape de rufe. Are și un filtru lavabil care reține particulele de praf, părul de animale și scamele.

Trotec TTK51E e un model cu un consum redus de energie și dacă îl veți folosi în sezonul rece, temperatura camerei poate crește chiar și cu câteva grade. Acesta e un plus, însă nu și dacă îl folosiți în sezonul cald, dar depinde pentru că poate nu stați în acea cameră.

Te-ar mai putea interesa